Conceptul acestuia se adreseaza unui public mai tanar, care isi doreste sa aiba parte de o experienta culinara gustoasa si sanatoasa. Oaspetii vor putea alege dintr-un meniu ce contine 30 de preparate printre care raclette, carne pe piatra, tartar de ton pe pat de parmezan sau roastbeef cu Panna Cotta de hrean. Aceastea vor fi completate de mancaruri realizate cu ingrediente de sezon. In aceasta toamna, oaspetii restaurantului vor putea gusta preparate pe baza de ciuperci si carne de vanat. O noutate este si Seara Raclette, care va avea loc in fiecare marti. „Imi doresc implementarea unui nou concept de ospitalitate. In noua locatie vom servi mancaruri de prima mana, insa cu preturi mai accesibile, cu 30-40% mai mici. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete si de calitate” declara chef-ul Jakob Hausmann. Mica Elvetie are 80 de locuri in restaurant si inca 40 pe terasa. Investia in locatie a fost de 280 000 de euro. Aceasta se regaseste in costurile de amenajare, in dotarea cu echipament a bucatariei si in costurile cu personalul. In 2013, obiectivul restaurantului este sa-si dubleze veniturile. Pentru acest an, cifra de afaceri este estimata la 150 000 de euro. Mica Elvetie este pe piata de 14 ani. Mica Elvetie, Centrul Istoric, strada Franceza, numarul 60 in cadrul Europa Royale Hotel.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii