Pan-Asian Flavours la The Harbour

Pan-Asian Flavours la The Harbour

Doi maeştri bucătari revin la restaurantul The Harbour pentru a găti preparate savuroase din gastronomia Orientului şi Asiei. Executive Chef Krishna Bohat şi Certified Master Chef Henrik Sebok vor realiza meniul gourmet al serii, o combinare a bucătăriilor din sudul Chinei, Thailanda, Vietnam, Malaezia, Singapore, Indonezia şi India, adică Pan-Asian Cuisine.
Delectarea simţurilor va fi susţinută de Chef Krishna Bohat, maestru al gastronomiei oriental-asiatice, care va realiza un festin al gustului, aromelor şi condimentelor. Selecţia de deserturi cu influenţe pan-asiatice, însoţită de Calem - Fine Tawny Porto, un vin pentru desert de la Alma Tim Distribution, va fi elaborată de Chef Henrik Sebok, maestru în arta culinară, în colaborare cu Master Chef Group. Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 26 septembrie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara dedicată Pan-Asian Cuisine. Eveniment susţinut de revista Horeca România, Vinul.ro, Culinar.ro, Raluk.ro, în parteneriat cu Master Chef Group, Exotique şi Alma Tim Distribution. Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Ghiveci calugaresc de vinete
4
Romania

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Tarta cu piersici
5
Romania

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici