Pan-Asian Flavours la The Harbour

(0)
admin postat de


Doi maeştri bucătari revin la restaurantul The Harbour pentru a găti preparate savuroase din gastronomia Orientului şi Asiei. Executive Chef Krishna Bohat şi Certified Master Chef Henrik Sebok vor realiza meniul gourmet al serii, o combinare a bucătăriilor din sudul Chinei, Thailanda, Vietnam, Malaezia, Singapore, Indonezia şi India, adică Pan-Asian Cuisine.


Delectarea simţurilor va fi susţinută de Chef Krishna Bohat, maestru al gastronomiei oriental-asiatice, care va realiza un festin al gustului, aromelor şi condimentelor. Selecţia de deserturi cu influenţe pan-asiatice, însoţită de Calem - Fine Tawny Porto, un vin pentru desert de la Alma Tim Distribution, va fi elaborată de Chef Henrik Sebok, maestru în arta culinară, în colaborare cu Master Chef Group.

Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 26 septembrie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara dedicată Pan-Asian Cuisine.

Eveniment susţinut de revista Horeca România, Vinul.ro, Culinar.ro, Raluk.ro, în parteneriat cu Master Chef Group, Exotique şi Alma Tim Distribution.

Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro
Alte articole cu:
bucatarie asiatica
recomandari

 


Desi
mancarea thailandeza pare ceva greu de realizat acasa, iata ca noi
citește—

Comparativ cu alte legume, vinetele au o istorie relativ scurta si nu sint foarte raspindite in lumea ...

citește—

Daca mentalitatea chinezilor este o raza de soare si nutritia - o suma de picaturi de ploaie, atunci arta ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite