Pentru că ne-am gândit să vă introducem într-o atmosferă autentic indiană, prin decoruri specifice acestei culturi, portul nostru se va transforma pentru seara zilei de 25 iulie în spaţiul “vedic” care vă va familiariza cu termeni precum “namaste”, “saree”, “bindi” sau “masala”. Bucătăria indiană se identifică cu tot ce înseamnă condimente în diferite combinaţii, iar gustul picant este nelipsit din acest tip de Oriental Cuisine. Executive Chef, Krishna Bohat de la Red Angus Steakhouse va pregăti meniul serii, compus din preparate indiene ce ne vor delecta simţurile. Vor fi degustate vinuri de la producătorul Vinarte şi ne va ajuta să înţelegem mai bine numai o mică parte din cultura indiană, doamna Maria Pomohaci, Vicepreşedinte Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, organizatorul Festivalului Namaste India. Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 25 iulie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la Seara Indiană. Eveniment susţinut de revista Horeca România, Vinul.ro, Culinar.ro, Raluk.ro în parteneriat cu Vinarte, Namaste India şi Exotique. Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii