Pentru că ne-am gândit să vă introducem într-o atmosferă autentic indiană, prin decoruri specifice acestei culturi, portul nostru se va transforma pentru seara zilei de 25 iulie în spaţiul “vedic” care vă va familiariza cu termeni precum “namaste”, “saree”, “bindi” sau “masala”. Bucătăria indiană se identifică cu tot ce înseamnă condimente în diferite combinaţii, iar gustul picant este nelipsit din acest tip de Oriental Cuisine. Executive Chef, Krishna Bohat de la Red Angus Steakhouse va pregăti meniul serii, compus din preparate indiene ce ne vor delecta simţurile. Vor fi degustate vinuri de la producătorul Vinarte şi ne va ajuta să înţelegem mai bine numai o mică parte din cultura indiană, doamna Maria Pomohaci, Vicepreşedinte Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, organizatorul Festivalului Namaste India. Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 25 iulie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la Seara Indiană. Eveniment susţinut de revista Horeca România, Vinul.ro, Culinar.ro, Raluk.ro în parteneriat cu Vinarte, Namaste India şi Exotique. Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm pregatit aceasta reteta in primavara cu legume de sezon, de aceea nu am folosit castraveti si ceapa rosie, ci ceapa verde...
Salata greceascaPunch-ul este o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci ;...
Punch cu CapsuniTaie in patru merele decojite si scoate-le miezul. Cantareste 1,25 kg de mere si taie-le cubulete. Pune cubuletele impreuna...
Gem de mere cu miereSe spala creierul, se curata de pielita si se fierbe in apa cu sare si cu putin otet. Dupa ce a fiert, se scoate si se lasa...
Salata de creier de boeufBlatul: Se bat 4 albusuri cu 4 linguri apa, cand spumeaza se adauga 100g zahar. Separat se bat 4 galbenusuri cu 150 g zahar...
Prajitura BucurestiDe mult timp imi doream sa fac si o prajitura Raffaello. Pentru ca facusem tort si ne-a placut foarte...
Desert prajitura RaffaelloDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii