B

(0)
admin postat de


bacon - bucati de carne de porc, de obicei afumata si sarata, in care carnea alterneaza cu grasimea


bagheta - o pine lunga si subtire


barbecue - carne prajita pe gratar sau la cuptor, stropita cu un sos special, cu otet


baine marie - modalitate de a gati, prin introducerea vasului intr-un altul, cu apa, care se pune pe foc. Se foloseste aceasta metoda pentru a gati delicat si pentru a evita arderea sau lipirea


bechamel - sos alb, pe baza de lapte sau smintina


blend - amestec


bouillabaisse - peste la cuptor


bol - vas rotund in care se prepara sau se servesc mincarurile


brinza cheddar - brinza tare preparata din lapte de vaca

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.