cappuccino - bautura italieneasca facuta din parti egale de espresso si frisca, uneori amestecat cu praf de cacao
coleslaw - termen provenit din germana (koolsla), care desemneaza salata de varza cu maioneza
caramelizare - transformarea zaharului in caramel prin incalzirea acestuia, intr-un vas, la foc mic
chantilly - frisca aromata cu vanilie; de asemenea, sos cu smintina
Coq au vin - carne de cocos in sos de vin
canard - rata
cordon bleu - fel de mincare pregatit din doua bucati de pipet de pui separate de o felie de sunca si una de brinza, prajite in ulei
couscous - granule mici din griu si faina
crutoane - bucati de piine prajite in unt

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii