Gorgonzola Galbani - pentru delicii culinare

(0)
admin postat de
Gorgonzola Galbani este produsa din lapte integral provenit din zone certificate de catre Consorţiul Branzei Gorgonzola. Acesta supravegheaza pastrarea autenticitatii produselor, garantata de sigiliul D.O.P. (denumire de origine protejata). Gorgonzola Galbani, innobilata cu mucegai albastru, are o consistenta cremoasa si o aroma inconfundabila, fiind o branza ideala pentru preparate fine si rafinate.

 



 

Gorgonzola Cremoso are un gust dulceag, o textura deosebit de cremoasa si este foarte usor de tartinat. Poate fi folosita ca ingredient in retetele de aperitive si sosuri sau poate fi servita ca desert sau impreuna cu paine ori biscuiti crocanti.

 

 



 

Gorgonzola Intenso are o textura mai compacta si un gust mai picant si mai intepator decat Gorgonzola Cremoso, fiind ideala pentru salate. Se poate servi alaturi de fructe precum struguri si smochine.

 

 

 

Gorgonzola Galbani Cremoso si Intenso sunt recunoscute de maestri bucatari din intreaga lume, fiind foarte apreciate in diverse combinatii cu legume sau fructe, paste, risotto, pizza, fripturi si sosuri alese.

Pregateste:

 









Crutoane cu nuci si smochine







Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso




Alte articole cu:
retete de aperitive
recomandari

Daca si tu te-ai saturat de clasicele aperitive: sandwich-uri, snitele, chiftele, oua umplute, asa cum le stim ...

citește—

Dar a tine cont de eticheta cand alegi, comanzi sau consumi un vin, nu inseamna numai a citi ce scrie pe ...

citește—

Gazda unei petreceri face tot timpul diferenta intre o petrecere reusita si un esec total. Sunt cateva reguli ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite