Ai asteptat toata iarna sa vina caldura si sa te rasfeti cu fructe proaspete si pline de aroma? Visinele nu sunt doar gustoase, ci si extrem de importante pentru sanatatea organismului. Iata de ce ar trebui sa mananci visine cat mai des: Contin antioxidanti Fructele rosii sunt bogate in antioxidanti, continand in special antociani, pigmentii ce le confera culoarea vie. Antocianinii ajuta la buna circulatie a sangelui, au proprietati anticancerigene si asigura functionarea normala a nervilor. De asemenea, visinele sunt o sursa importanta de vitamina C, care intareste sistemul imunitar si asigura producerea colagenului. Previn aparitia cancerului Studiile au aratat faptul ca visinele contin substante ce stopeaza dezvoltarea celulelor canceroase. Aceleasi substante se afla si in cirese si te pot proteja de cancerul de ficat, san, plamani, piele si colon. Mentin sanatatea aparatului cardiovascular si au rol anti inflamator Unul din antioxidantii continuti de visine impiedica formarea placii pe suprafata peretilor arterelor, una din cauzele principale ale problemelor cardiace. Substantele continute de visine ajuta inima sa functioneze la parametri normali si normalizeaza circulatia sangelui. Proprietatile anti-inflamatoare ale visinelor pot ameliora si astmul si alte probleme respiratorii. Asa ca nu mai sta pe ganduri, consuma cat de multe visine proaspete poti, si pregateste deserturi cu visine.
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii