Ceaiul impotriva reumatismului

Impotriva oricarui tip de reumatism, trebuie sa se bea vreme de trei saptamani ceai pentru rinichi. Tratamentul se face trei saptamani din luna cu o pauza de doua saptamani, apoi se reia . Reumatismul apare din pricina ca in organism exista prea mult acid uric, care din cauza frigului se transforma in cristale ceea ce provoaca dureri in membre etc. Aproape toate bolile au la baza nefunctionarea rinichilor si ca atare trebuie sa pornim de acolo . In perioade mai critice trebuie sa evitam mancarurile cu carne, de asemeni nici un fel de alcool . Foarte important este si ceaiul de salvie. Cine bea constant ceai de salvie nu se imbolnaveste usor. Ceaiul de salvie este considerat ca fiind ceaiul cel mai important din cate exista. Reteta ceaiului de rinichi preparati urmatorul amestec: Coada calului 15gr. Urzica vie 10 gr. Troscot 8 gr. Sunatoare 6 gr. Aceste cantitati ajung pentru o persoana trei saptamani. Se amesteca bine toate plantele, apoi se ia o priza [cat se cuprinde intre degetul mare si aratator] care se opareste cu o cana de apa clocotita. Se lasa sa se infuzeze 10 minute , apoi se strecoara . Peste plantele oparite se mai adauga o data doua cani de apa clocotita, se lasa sa se infuzeze 10 minute se strecoara si se amesteca cu primul ceai . Este foarte important sa se procedeze asa deoarece in ceaiul pentru rinichi exista 5 substante care nu trebuiesc sa fie fierte , ca sa nu-si piarda proprietatile . Ele se extrag prin doua opariri consecutive. Ceaiul trebuie baut : dimineata, inainte de pranz si seara, inainte de a merge la culcare cate o jumatate de cana de ceai .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa