Impotriva oricarui tip de reumatism, trebuie sa se bea vreme de trei saptamani ceai pentru rinichi. Tratamentul se face trei saptamani din luna cu o pauza de doua saptamani, apoi se reia . Reumatismul apare din pricina ca in organism exista prea mult acid uric, care din cauza frigului se transforma in cristale ceea ce provoaca dureri in membre etc. Aproape toate bolile au la baza nefunctionarea rinichilor si ca atare trebuie sa pornim de acolo . In perioade mai critice trebuie sa evitam mancarurile cu carne, de asemeni nici un fel de alcool . Foarte important este si ceaiul de salvie. Cine bea constant ceai de salvie nu se imbolnaveste usor. Ceaiul de salvie este considerat ca fiind ceaiul cel mai important din cate exista. Reteta ceaiului de rinichi preparati urmatorul amestec: Coada calului 15gr. Urzica vie 10 gr. Troscot 8 gr. Sunatoare 6 gr. Aceste cantitati ajung pentru o persoana trei saptamani. Se amesteca bine toate plantele, apoi se ia o priza [cat se cuprinde intre degetul mare si aratator] care se opareste cu o cana de apa clocotita. Se lasa sa se infuzeze 10 minute , apoi se strecoara . Peste plantele oparite se mai adauga o data doua cani de apa clocotita, se lasa sa se infuzeze 10 minute se strecoara si se amesteca cu primul ceai . Este foarte important sa se procedeze asa deoarece in ceaiul pentru rinichi exista 5 substante care nu trebuiesc sa fie fierte , ca sa nu-si piarda proprietatile . Ele se extrag prin doua opariri consecutive. Ceaiul trebuie baut : dimineata, inainte de pranz si seara, inainte de a merge la culcare cate o jumatate de cana de ceai .
Muffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraEste o ciorba foarte gustoasa. Bulionul de zarzare ii da un gust absolut delicios si special!
Ciorba de pui cu bulion de zarzareTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatDupa culesul merelor din aceasta toamna, m-am gandit ca ma pot delecta cu un strudel cum am vazut reteta in caietul mamei...a...
Strudel cu mere din aluat de casaTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieFursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulci
Comentarii