Impotriva oricarui tip de reumatism, trebuie sa se bea vreme de trei saptamani ceai pentru rinichi. Tratamentul se face trei saptamani din luna cu o pauza de doua saptamani, apoi se reia . Reumatismul apare din pricina ca in organism exista prea mult acid uric, care din cauza frigului se transforma in cristale ceea ce provoaca dureri in membre etc. Aproape toate bolile au la baza nefunctionarea rinichilor si ca atare trebuie sa pornim de acolo . In perioade mai critice trebuie sa evitam mancarurile cu carne, de asemeni nici un fel de alcool . Foarte important este si ceaiul de salvie. Cine bea constant ceai de salvie nu se imbolnaveste usor. Ceaiul de salvie este considerat ca fiind ceaiul cel mai important din cate exista. Reteta ceaiului de rinichi preparati urmatorul amestec: Coada calului 15gr. Urzica vie 10 gr. Troscot 8 gr. Sunatoare 6 gr. Aceste cantitati ajung pentru o persoana trei saptamani. Se amesteca bine toate plantele, apoi se ia o priza [cat se cuprinde intre degetul mare si aratator] care se opareste cu o cana de apa clocotita. Se lasa sa se infuzeze 10 minute , apoi se strecoara . Peste plantele oparite se mai adauga o data doua cani de apa clocotita, se lasa sa se infuzeze 10 minute se strecoara si se amesteca cu primul ceai . Este foarte important sa se procedeze asa deoarece in ceaiul pentru rinichi exista 5 substante care nu trebuiesc sa fie fierte , ca sa nu-si piarda proprietatile . Ele se extrag prin doua opariri consecutive. Ceaiul trebuie baut : dimineata, inainte de pranz si seara, inainte de a merge la culcare cate o jumatate de cana de ceai .
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casaSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivAm pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...
Orez cu prune uscateTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAnul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...
Gogonele in saramuraSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelEste o reteta cat se poate de simpla si de fapt trebuiau sa fie placintele ardelenesti ale Corinei...Facandu-le la sfarsitul...
Rulada in crusta de seminte, umpluta cu branza, ceapa si leurda
Comentarii