Farmacia verde pentru tumori

Cercetarile au dovedit ca in toate tumorile compresele cu aburi de coada-calului sunt de cel mai bun ajutor. Se iau 2 maini pline cu coada-calului, se pun plantele intr-o sita si se atarna peste o oala cu apa in clocot (se poate folosi si o oala de gatit sub presiune - o oala-minune). Coada-calului aburita, muiata si fierbinte se pune intr-o panza si se aplica acolo unde se afla tumoarea, umflatura, abcesul, chistul, adenomul, melanomul, tumoarea papilara sau hematomul. In caz de boli foarte grave se incepe inca de dimineata cu aplicarea compresei in pat si se lasa 2 ceasuri pe locul bolnav. Dupa-amiaza se repeta punerea compresei timp de 2 ore in pat, iar peste noapte ea este innoita. Bolnavul trebuie sa transpire si sa stea la cald! Aceeasi coada-calului poate fi intrebuintata de 3-4 ori. La pranz se aplica timp de 4 ore o compresa cu ierburi suedeze. Locul trebuie uns mai intai cu untura de porc sau alifie de filimica, apoi se aplica o vata umezita cu bitter suedez, se pune deasupra o vata uscata pentru izolatia termica, se acopera cu o folie de material plastic si se leaga cu o bucata de panza. Cu aceasta compresa, bolnavul poate sa umble prin casa sau sa sada. Dupa scoaterea compresei se pudreaza pielea, pentru a impiedica aparitia mancarimilor. In caz de tumori, abcese sau umflaturi, care sunt plasate extern, pe epiderma, se pune terciul proaspat cu frunze de patlagina-ingusta sau lata si branca-ursului. Urmand tratamentul in mod regulat si continuu, poate surveni inca din a cincea zi o ameliorare si dupa 10-14 zile un rezultat dintre cele mai bune. Sucul proaspat al macrisului-iepurelui (se spala frunzele si se trec in stare umeda prin storcatorul electric de uz casnic) atinge si el prin ungerea locurilor bolnave performante bune. Intern, se prescriu dimineata, 1/2 ora inainte de micul dejun si seara, 1/2 ora inainte de cina, cate 1 ceasca cu ceai de coada-calului, iar pe parcursul zilei 1 ½ - 2 litri de ceai dintr-un amestec de plante din 300 grame de filimica, 100 grame de coada-soricelului si 100 grame de urzica (toate bine amestecate). In acest ceai se amesteca, daca este posibil, de 6 ori pe zi (de fiecare data la un interval de 1 ceas) intr-o cana 3-5 picaturi de suc de macrisul-iepurelui.

Sursa: www.sfaturimedicale.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura felie de lapte
1
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
2
Prajituri

Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video

Placinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...

Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
Piersicute
3
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piersicute

Piersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.

Piersicute
Iepure cu cartofi la cuptor
4
Mancaruri cu carne

Iepure cu cartofi la cuptor

O mancare gustoasa in sezonul rece

Iepure cu cartofi la cuptor
Sarmalute in foi de vita
5
Specialitati

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Parteneri
Briose cu afine si struguri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola