Green Night – Seria de documentare pentru vegetarieni, la Roaba de cultura

Green Night – Seria de documentare pentru vegetarieni, la Roaba de cultura

Green Night, proiect al Asociatiei Vegetarienilor din Romania, isi propune sa ajute la informarea oamenilor dornici de un stil de viata sanatos, sustenabil si iubitor fata de natura, animale si intreaga Planeta. Astfel, cei interesati vor putea vedea gratuit cele mai importante documentare legate de nutritie, mediu si protectia animalelor. “Eating”, documentar deosebit de valoros, prezentat de Mike Anderson, la fel ca si “Healing cancer from inside out”, subliniaza o data in plus legatura esentiala dintre alimentatie si toate bolile grave. Nu este numai informativ si usor de urmarit, ci si inspirational si extrem de important, cu o informatie pertinenta si corecta. Peste 40 de milioane de oameni au urmarit “Eating” intr-un singur an. Medici renumiti, precum dr. Caldwell Esselstyn, dr. Neil Pinckney, dr. Joseph Crowe apar in documentar, ei reusind sa vindece sau sa amelioreze majoritatea afectiunilor grave numai cu ajutorul alimentatiei si al unui stil de viata sanatos. Mike Anderson spune: "Acest documentar s-a nascut din supararea mea legata de faptul ca dovezile nenumarate si incontestabile in favoarea unei alimentatii vegane nu sunt prezentate tuturor, in mod deschis. Nu imi placea ceea ce facusem corpului meu, animalelor si planetei prin alegerile mele alimentare nesanatoase." Intrarea este libera.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia