Scopul evenimentului este crearea unei platforme pentru vegetarienii convinsi, pentru cei care sunt interesati de principiile si beneficiile alimentatiei vegetariene cat si pentru cei interesati de sanatate in general. In fiecare zi de Veg Fest, specialisti in nutritie si formatori de opinie vor sustine conferinte si workshop-uri cu subiecte si informatii care se adreseaza atat vegetarienilor cat si celor interesati de stilul de viata vegetarian. Printre invitatii si speakerii evenimentului: Tania Bordianu, Cristela Georgescu, Florentina Gionea, Daniela Diaconu, Ciprian Stancu, etc. Din echipa "core" fac parte Diana, Alexandra si Otilia. Ele sunt ajutate de o echipa de voluntari, fara a caror contributie VegFest nu s-ar putea intampla. Diana, fondatoarea 1001vegetarieni.ro si membru fondator al Asociatiei Vegetarienilor din Romania, este vegetariana din 2009 si initiatoarea Veg Fest. Alexandra este vegetariana de 8 ani si membru fondator al Asociatiei. Alexandra a lansat de curand Laptareasa Vegana si crede ca, impreuna cu atitudinea si miscarea, alimentatia corecta ne asigura o viata sanatoasa. Otilia este sefa voluntarilor. Fara ea, coordonarea activitatilor din tara n-ar fi posibila. Este vegetariana de 4 ani, in special din dragoste pentru animale, dar si din credinta ca e mai sanatos asa. Agenda Bucuresti LUNI – 18 mai 2015
18:30 – 19:30 Workshop de gatit raw Eat Rawyal, feel like a Princess cu CARMEN NEGOITA
19:30 – 20:30 Conferinta de nutritie Nutritia energetica, noul concept in eliminarea bolilor si a kilogramelor in plus
cu FLORENTINA GIONEA Specialist in Nutritie si Wellnes
Locatie: DoubleTree, by HILTON MARTI – 19 mai 2015
18:00 - 18:45 Workshop de facut produse cosmetice organice cu SIBEL GRIGORE Cosmetician
19:00- 20:30 Conferinta nutritie Slabeste inteligent, cu DANIELA DIACONU, Nutritionist
Locatie: CONNECT HUB MIERCURI – 20 mai 2015
18:30 – 20:30 Conferinta nutritie Detoxifierea, cu CRISTI STANCULESCU, fondator Harmony Clinique
Locatie: HERMITAGE SPIRITUAL HUB JOI - 21 mai 2015
18:30 - 20:30 Conferinta nutritie Sportul si alimentatia vegetariana, cu TANIA BORDIANU
Invitat special VALERIA VAN GRONINGEN, Campioana olimpica la canotaj, Organizator Maratonul Bucuresti
Locatie: SEEDS FOR HAPPINESS VINERI – 22 mai 2015
18:00- 19:00 Workshop gatit raw, Inspiratie pentru viata, cu ALEXANDRA SANDU, Food blogger
19:00 – 20:30 Conferinta de Food Psychology, Hrana - intre nevoia trupului si placerea simturilor cu EUGEN POPA, Hipnoterapeut
Locatie: CONNECT HUB SAMBATA – 23 mai 2015
11:00 – 13:00 Conferinta de nutritie Paradoxuri si paradigme in alimentatia copiilor cu CRISTELA GEORGESCU
13:00 – 14:00 Degustare de lapte vegetal cu ALEXANDRA DA SACCO de la Laptareasa Vegana
14:00 – 15:00 Conferinta BIO Bebe: de ce e important ca primii ani din viata sa fie BIO, cu CIPRIAN STANCU, fondator Republica BIO
15:30 – 16:00 Workshop de gatit Smoothies for a smooth birth cu TANIA BORDIANU
16:00 – 18:00 Conferinta Nastere cu blandete cu DITTA DEPNER
Locatie: HERMITAGE SPIRITUAL HUB 20:00 – 24:00 VEG PARTY
Locatie: MADAME POGANY DUMINICA – 24 mai 2015
11:00 – 12:00 Conferinta Mancarea, emotiile si dependentele cu Food Psychology Coach ELENA CECIU
12:00 – 13:00 Conferinta, Impactul industriei carnii asupra mediului cu CLAUDIAN DOBOS, Aurora Comunity, Presedinte ECOLISE
13:30 - 14:30 Conferinta Organic vs conventional, cu ANDREI BARBU, fondator Cosul de legume
15:00 – 16:00 Conferinta Cum treci la BIO fara sa destabilizezi bugetul familiei? cu CIPRIAN STANCU, fondator Republica BIO
16:30 – 17:30 Workshop Bazele gatitului vegetarian cu Chef ALEXANDRU BUGNARIU
18:00- 19:30 Conferinta Hrana este energie, cu RADA PANTEA, initiatoarea Centrului Solisis
Locatie: HERMITAGE SPIRITUAL HUB VEG FEST - Saptamana vegetarienilor din Romania este un eveniment organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania. Intrarea la evenimente este libera. Mai multe informatii gasiti pe www.veg-fest.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii