După o colaborarea fructuoasă, de peste 5 ani, cu fermierul Dl. Ing. Szakacs Csaba, din Reghin, Johannes Gutmann, fondatorul SONNENTOR, a decis în anul 2006, împreună cu Thomas Weinraub, să aducă povestea de succes, SONNENTOR, pe piaţa din România. "Prezența SONNENTOR pe piața românească certifică potențialul ridicat al agriculturii ecologice în România, un domeniu aflat încă la început, dar care poate reprezenta o ramură importantă în viitor" declară Thomas Weinraub, Director General SONNENTOR România. SONNENTOR a fost fondat în 1988, de tânărul întreprinzător Johannes Gutmann, care la 23 de ani a avut o idee neobişnuită: el a dorit să vândă produsele provenite de la fermierii Ecologici din zona Waldviertel, unde s-a născut şi a crescut, la nivel local, naţional şi internaţional. Potrivit credinței SONNENTOR, natura deține cele mai bune rețete pentru o viață lungă și frumoasă, compania promovând astăzi agricultura ecologică drept singura soluție viabilă într-o lume dominată de monocultură și supraproducție. SONNENTOR susține procesarea materiei prime chiar la ferme, permiţând micilor fermieri să supravieţuiască, să utilizeze experienţa şi tradiţia cultivării, şi astfel să ofere calitatea şi garanția produselor. „Lucrul manual şi tradiţional adaugă enorm la calitatea excelentă ale amestecurilor de plante si cafea de la SONNENTOR, şi aşa dorim să fie şi în continuare. Specializarea şi lucrul manual sunt contraacţiuni simple şi evidente la descendenţa supraproducţiei şi la constanta creştere a preţurilor pe piaţa agricolă", mai declară Thomas Weinraub
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDaca tot suntem in perioada postului, meritam un desert absolut delicios, cu multe portocale. Prajitura de post cu crema de...
Prajitura de post cu crema de portocalePrajitura Cuburi de lamaie, este cunoscuta ca si Lemon Bars. Este o reteta de prajitura cu arome intensa de lamaie, cu crema...
Prajitura Cuburi cu lamaie (lemon squares)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriIn weekend eu si baietii mei ne-am distrat pregatind aceasta tarta cu prune de vara si nuci, sub indrumarea chefului casei,...
Tarta cu prune si nuciReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii