Rozmarinul, condimentul cel de toate zilele

(0)
admin postat de




Gustul sau aro mat, rasinos si usor amarui il face unul dintre cele mai potrivite condimente pentru bucatari romaneasca.

Rozmarinul este o planta mediteraneana din familia mentei si se cultiva peste tot in lume, mai ales in Europa de Vest, America si Mexic.

In restaurante se foloseste atat pentru pentru aromarea otetului si uleiului de masline, cat si la cartofii taranesti sau la friptura de porc, deoarece prin fierbere sau prajire nu-si pierde gustul sau proprietatile.




In bucataria internationala se foloseste cu precadere la prepararea mielului, cartofilor sau puiului pe gratar.
Rozmariunul se foloseste atat proaspat, in diverse retete internationale, cat si uscat, sub forma de pulbere si are un gust mult mai pronuntat.
Culinar.ro va propune cateva retete cu rozmarin!
Cirese, nuci, rozmarin, branza brie in foietaj
Ciuperci cu salvie si rozmarin
Unt cu rozmarin
Rulouri cu parmezan si rozmarin
Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizat
Platica cu rozmarin si sos de telina
Alte articole si retete despre si cu rozmarin:
Rozmarinul bun la toate
Piept de pui umplut cu ciuperci si rozmarin
Rozmarin


Alte articole cu:
rozmarin

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.