În Italia, anul trecut, o provocarea delicioasă a animat rețelele sociale timp de câteva luni pentru a descoperi gusturile „Generației G”, generația Gorgonzola!
Zece influenceri au creat tot atâtea rețete cu Gorgonzola DOP, dând naștere unor provocări distractive și creative între generații. Tommaso Cassissa, Stefano Guerrera, Sam&Wendy, Luca Trapanese, Roberta Zacchero, Jenny De Nucci, Francesco Facchinetti, Awed, Alice Venturi și Raissa&Momo au intrat în joc cu lingura, mixerul, sucitorul și ... Gorgonzola DOP.
Dintre toate preparatele realizate, cinci compun Meniul Generației G, care a sunat astfel:
ANTREU: Chifteluțe prăjite de cartofi și Gorgonzola DOP (de Stefano Guerrera)
FEL PRINCIPAL: Paste cu cremă de ciuperci, Gorgonzola DOP și speck (de Sam&Wendy)
FEL SECUNDAR: Chifteluțe cu cremă de Gorgonzola DOP picantă (de Roberta Zacchero)
SNACK: Bruschette cu Gorgonzola DOP și roșii cherry (de Awed)
DESERT: Foietaje cu pere și Gorgonzola DOP (de Alice Venturi)
FEL PRINCIPAL EXTRA: Risotto cu cremă de dovleac și fondue de Gorgonzola DOP, creat de Pasquale Donato
Sursa: https://www.gorgonzola.com/news/il-menu-della-generazione-g/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii