4 greseli de evitat in timpul cinei

Mananci prea mult Daca in timpul zilei eviti sa mananci alimente prea consistente, este posibil ca seara sa simti nevoia de a manca doua-trei portii – eventual si un desert. Ca sa previi acest lucru, ai grija sa mananci bine in timpul zilei, pastrand un echilibru. Seara incearca sa mananci incet, pentru a-ti da seama cand simti ca te-ai saturat. Pune deoparte resturile, in loc sa ramai in fata cu farfuria si sa termini din instinct tot ce mai este in ea.   Nu mananci legume Legumele sunt o modalitate de a te satura si de a obtine nutrienti utili pentru organism, fara a acumula o cantitate ridicata de calorii. Incearca sa incepi masa cu o salata, iar in ceea ce priveste garnitura mancarurilor, modifica putin proportiile: pune in farfurie mai putina carne si mai multe legume.   Bei mai mult decat trebuie Fie ca vorbim de suc, fie ca e vorba de vin, paharele se tot aduna, iar acest lucru nu iti este benefic. Caloriile continute de suc, bere sau vin iti pot sabota serios dieta.   Mananci prea putin Daca seara nu mananci cat trebuie, organismul tau nu se va simti satul si te va determina sa simti nevoia de a manca la ore tarzii, ceea ce iti va compromite dieta. Cina ar trebui sa fie echilibrata si hranitoare, bazata pe proteine, grasimi si carbohidrati – bineinteles, nu este cazul sa exagerezi si sa pregatesti o masa plina de alimente grase. In cazul in care simti nevoia unei gustari nocturne, alege ceva natural si sarac in calorii.  

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coulis de capsuni

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Negresa cu capsuni si menta

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Negresa cu capsuni si menta
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Kombe, o alfel de placinta
1
Preparate sarate

Kombe, o alfel de placinta

- intr-un castron se pune tot laptele , apa si drojdia maruntita . Laptele si apa sa fie caldute; - laptele cu apa si drojdie...

Kombe, o alfel de placinta
Bezele simple si rapide
2
Spume

Bezele simple si rapide

Pentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...

Bezele simple si rapide
Cartofi, carnati si fleica la cuptor
3
Mancaruri cu carne

Cartofi, carnati si fleica la cuptor

Nu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...

Cartofi, carnati si fleica la cuptor
Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
4
Preparate cu miere

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
Parteneri
Prajitura cu branza dulce si gem de caise
Bucataras.RO

Prajitura cu branza dulce si gem de caise

O prajitura minunata, delicioasa, usoara si foarte aromata, numai buna pentru masa festiva de Craciun, o recomand cu drag!

Prajitura cu branza dulce si gem de caise
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!