Alimentatia in functie de zodie

Berbec Ce sa mananci: orez brun, banane, sucuri de fructe, masline, rosii, ceapa, salata verde, conopida, castraveti, spanac, ridichi, broccoli, fasole, linte, dovleac, nuci, smochine, caise uscate, usturoi si mustar. Evita: alimentele foarte picante, sarea si alcoolul     Taur
Ce sa mananci: merisoare, sparanghel, sfecla, conopida, castraveti, ceapa, spanac, ridichi, dovleac, nuci, fasole si hrean Evita: mancarurile consistente si mancarurile ce contin cantitati excesive de carbohidrati     Gemeni
Ce sa mananci: prune, portocale, grapefruit, suc de struguri, stafide, mere, salata verde, conopida, spanac, morcovi, telina, fasole verde, rosii, iaurt vegetarian, migdale, ardei iute, usturoi, ghimbir Evita: Cafeaua, legumele radacinoase (cartofi, ridichi), alimentele fermentate si zaharul rafinat

Rac
Ce sa mananci: grau, cereale integrale secara, orez, ovaz, fructe, banane, legume fierte, broccoli, varza, conopida, rosii, sfecla, dovleci, castraveti, alge marine, iaurt vegetarian, fasole si zaharuri naturale Evita: alimentele uleioase, sarea, dulciurile si zaharul rafinat     Leu   Ce sa mananci: cereale integrale, orez, citrice, mere, piersici, legume radacinoase (cartofi, morcovi, ridichi ), spanac, broccoli, gulii, mustar, nuci, migdale, seminte de floarea soarelui si smochine Evita: alimentele picante si produsele lactate     Fecioara
Ce sa mananci: cereale integrale, ovaz, salate de fructe, sucuri de fructe, suc de lamaie, banane, portocale, verdeturi, legume, mirodenii, varza, supe, ceaiuri si migdale Evita: mancarurile consistente si ciocolata     Balanta
Ce sa mananci: cereale integrale, ovaz, mere, struguri, capsuni, stafide, legume fierte, spanac, rosii, morcovi, mazare, porumb, branzeturi si iaurturi vegetariene, nuci si migdale. Evita: alcoolul, bauturile carbogazoase, alimentele fermentate si zaharul rafinat     Scorpion
Ce sa mananci: fructe, banane, cirese negre, nuca de cocos, legume fierte, salate verzi, praz, conopida, ceapa, ridichi, rosii, castraveti, sparanghel, sfecla, fasole, linte și migdale Evita: alimentele uleioase, alimentele fermentate, sarea, dulciurile si zaharul rafinat

    Sagetator   Ce sa mananci: cerealele integrale, pere, mere, portocale, capsuni, legume radacinoase (de exemplu, cartofi, morcovi, ridichi), ceapa, masline, smochine si usturoi Evita: alimentele picante, dulciurile, zaharul rafinat si alcoolul.     Capricorn
Ce sa mananci: orez, salate de fructe, sucuri de fructe, portocale, lamai, legume, varza, porumb, cartofi, varza, supe, ceaiuri, alune, smochine, seminte de in Evita: mancarurile foarte consistente, alimentele condimentate si ciocolata


Varsator
Ce sa mananci: Mere, portocale, pere, legume fierte, varza, porumb, telina, morcovi, rosii, broccoli, iaurt de soia, nuci, smochine, curmale, usturoi si ghimbir. Evita: cafeaua, alimentele fermentate si zaharul rafinat

Pesti
Ce sa mananci: grau, cereale integrale, orez, ovaz, fructe, mere, struguri, portocale, lamai, piersici, prune, legume fierte, spanac, ceapa, alge marine, fasole si zaharuri naturale Evita: cafeaua, alimentele grase, alimentele fermentate, sparanghelul, sarea, dulciurile si zaharul rafinat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci