Apa de piramida

Efectul principal este de curatire a organismului si intareste imunitatea. Consumand zilnic aceasta apa organismul devine rezistent la diverse boli. Piramida trebuie sa fie din sarma de cupru, trebuie sa aiba baza de 45cm, iar muchia 42,8 pentru un volum de apa de 2l. Dimensiunile nu sant intamplatoare ele fiind calculate foarte strict [numarul de aur sau dimensiunile piramidei lui Keops]. Se va utiliza sarma de cupru intre 1,5 si 4mm de regula neizolata. Cel de-al 9-lea segment, respectiv stalpul central, trebuie sa fie coborat din varful piramidei pana la nivelul sarmelor de la baza piramidei. Piramida se poate face prin cositorire, indoire, sudare etc. obtinandu-se o forma cat mai perfecta. Apa trebuie sa reprezinte a 10-a parte din volumul piramidei, dar nu se produc efecte secundare daca abaterea este de + - 10%. Un lucru important : laturile piramidei trebuiesc orientate pe cat posibil, cat mai exact pe punctele cardinale. Pentru ca praful sa nu patrunda in apa piramida poate fi acoperita cu o folie de celofan. Apa trebuie pusa in vase cu gura deschisa [borcane] si cat mai aproape de stalpul central. Nu trebuie tinuta mai mult de 24 de ore. Apa poate fi tinuta in sticle cu dop chiar in frigider, si poate fi tinuta o perioada mare de timp. Se pun 2 litri de apa in aceasta piramida in jurul stalpului timp de 24 de ore . Are o mare concentratie de oxigen si fosfor. Efectele se vor vedea repede, chiar in primele zile se va regla metabolismul, pofta de mancare, in primele doua saptamani se va elimina toxinele din organism, ajuta la slabit, efecte favorabile asupra tensiuni arteriale etc. Dupa 3-5 luni reducerea sau vindecarea unor pareze, precum si cresterea rezistentei organismului la diferite boli.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci