Iata cateva retete neobisnuite de post, alternative pentru traditionala fasole si nelipsitii cartofi din aceasta perioada de purificare.
Atunci cand nevoia de proteine se vrea satisfacuta cu un aperitiv simpatic, rosiile coapte cu soia sunt de bun augur!
Bucataria orientala ne ofera mai mult decat diversitate. Un pranz cu humus cu muguri de pin e sprintul de energie necesar pentru cea de-a doua parte a zilei.
Crema de dovleac cu castane e un adevarat balsam digestiv si proteic.
Cine ar refuza o pizza adevarata, apetisanta si colorata? Pizza de post e o solutie minunata pentru inveselirea meselor de post.
Poftiti la chiftelute! In perioada postului, chiftelutele se pot compune din diversa materie prima vegetala, insa chiftelele cu linte si usturoi sunt greu de depasit.
Vinete umplute cu rosii pentru iubitorii de legume! In afara postului, aceste minunatii culinare pot servi drept garnitura.
Un tort de ciocolata?! Mai exact un tort de ciocolata si menta 100% de post.
Pofta de ardei umpluti? Inlocuim carnea cu nu-mai-putin delicioasele ciuperci si dam totul la cuptor.
Un desert rafinat si de sezon. Gutuile coapte cu scortisoara si ceaiul de la ora 5 isi tin companie ...
Un mic dejun de post sau un desert delicios atunci cand ideile au intrat in sac, iar timpul te preseaza fara mila: banane in aluat.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe