Cum gatim leurda?

(1)
admin postat de
Leurda este o planta care is pierde proprietatile la prelucrare termica; pentru care, usturoiul salbatic se foloseste in macare proaspat, sau se adauga la sfarsit in supe sau tocanite.

Leurda se foloseste, de asemenea la crearea unor condimente, cum ar fi pesto italienesc sau un amestec de unt si leurda cu care se ung fripturile dupa ce au fost scoase de la cuptor, in unele tari europene.

Iata cateva dintre cele mai dese intrebuintari ale acestei plante salbatice in mancare:









Salata clasica de leurda, contine oua fierte si maionea, si e una dintre cele mai populare salate de primavara in Europa.







La noi in schimb, salata de leurda cu ridichi se bucura de un succes rasunator primavara.







Leurda la borcan este o modalitate ingenioasa de a pastra aceasta planta pretioasa o vreme mai indelungata, or leurda proaspata nu este disponibila decat o perioada foarte scurta de timp.







O alta variatiune de primavara cu folosirea leurdei proaspete este salata de leurda cu roii.







Pesto de leurda este o minunata gaselnita pentru cei care apreciaza bucataria italieneasca.







 

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
recomandari

Daca iubesti ceapa si usturoiul, cu siguranta vei indragi si aroma leurdei, care seamana cu usturoiul sau ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.