Cu un sfert de ora inainte de micul dejun, se iau doua lingurite de polen sau zece pastile de pastura. Apoi doua lingurite de miere cu laptisor de matca, amestec din 30-40 picaturi de tinctura de propolis si 30-60 picaturi de apa. La sfirsit, se bea o cana de ceai de macese indulcit cu miere poliflora. Dupa masa de prinz se iau doua lingurite de miere cu germeni de griu. Dupa masa de seara se iau doua lingurite de miere cu suc de orz verde. in timpul fiecarei mese se bea un pahar de apa in care se dilueaza doua lingurite de otet din mere si miere, indulcit cu miere poliflora, dupa gust. Seara, inainte de culcare, se iau doua-trei lingurite de miere cu o lingurita de drojdie de bere. in fiecare zi se bea un litru de infuzie de: urzica, coada-calului, catina, ciubotica-cucului, busuioc si cimbru. Mierea poliflora se "zahariseste" in 2-3 luni de la extragerea din faguri. Acest lucru nu-i scade cu nimic calitatile. (www.medici.ro)
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm primit doua verze cu frunze mari si m-am gandit ca ar fi pacat sa le folosesc la mancare si m-am gandit sa le acresc...
Frunze de varza dulce acrite pentru sarmalePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii