Deschiderea magazinului Delicatese din Oradea cu produse bio
Personal ajung destul de rar la astfel de evenimente dar experienta din week-endul trecut ma determina sa profit de orice invitatie de genul. In 2 aprilie 2011 am fost la o degustare de produse realizate de firma Florava. Pe proprietarii magazinului i-am cunoscut prima data la un Targ de produse traditionale desfasurat tot la Oradea. Magazinul dumnealor comercializeaza de la produse bio de la mezeluri de tot felul, la branzaturi cu un gust dumnezeiesc, de la gemurile de Topoloveni la serbeturile copilariei. Cand am intrat in magazin am fost serviti cu un pahar de sampanie. Daca ati sti cat de cochet este magazinul...si de traditional...sigur ati face tot posibilul sa veniti intr-o plimbare pana la Oradea. Bun..aspectul ca aspectul..dar cand am gustat din branzeturile cu mirodenii, sunca presata, slanina afumata, pasta de peste alaturi de paine de casa...un singur gand mi s-a inoculat: Ma bucur ca am gasit produsele "bunicii mele". Un pic de istorie a firmei Florava Proprietarul, pe numele sau Lucian Abrudan povesteste cu entuziasm ca a primit prin anii '90 mostenire de la mama o carmangerie si asa a inceput o productie proprie de mezeluri. Avand la baza principiul: "Ce nu duc eu la gura nu dau clientilor sa manance" a produs si comercializat prima data carnati si reuseste sa incante papilele gustative ale "oaspetilor" si implicit cererea devine din ce in ce mai mare. Prin urmare in anii urmatori a deschis o mica locatie la Cefa si in 2003 primul magazin in Oradea. Poate persoanele care au bunici sau parinti care fac acasa mezeluri, dulceturi sau branzaturi nu vor fi ademeniti de produse insa celalalta categorie a oamenilor, care abia asteptau sa gaseasca "gustul de acasa" vor fi de acum incantati. Va invit si pe voi sa le descoperiti slanina afumata a produselor Florava, mierea de salcam cu nuca si leberul facut cu dichis. In Oradea gasiti magazinul in complexul Era Shopping Center, chiar la intrare, pe partea stanga. Gaseste mai multe imagini in galeria de imagini creata: Magazin Delicatese.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii