Ricotta Galbani este o branza proaspata, ideala pentru o dieta echilibrata si sanatoasa, fiind o buna sursa de proteine si este bogata in calciu (100g asigura peste 30% din necesarul zilnic de calciu al unui adult). Cu o consistenta usoara si cremoasa, ricotta Galbani este un ingredient perfect pentru preparate cu specific italian, precum paste, cannoli, ravioli, lasagna si pizza, dar mai ales pentru prepararea diferitelor deserturi de la placinte, tarte si briose pana la creme fine si savuroase pentru prajituri si torturi. Datorita aromei inconfundabile si a gustului sau delicat , ricotta Galbani poate fi servita ca atare, impreuna cu grisine, paine prajita, migdale, nuci, legume fierte sau la cuptor. Recomandarile noastre cu preparate ce contin ricotta Galbani: Somon afumat cu Ricotta Desert cu ricotta si struguri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelVarza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit
Varza dulce calita (de post)Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii