Ricotta Galbani este o branza proaspata, ideala pentru o dieta echilibrata si sanatoasa, fiind o buna sursa de proteine si este bogata in calciu (100g asigura peste 30% din necesarul zilnic de calciu al unui adult). Cu o consistenta usoara si cremoasa, ricotta Galbani este un ingredient perfect pentru preparate cu specific italian, precum paste, cannoli, ravioli, lasagna si pizza, dar mai ales pentru prepararea diferitelor deserturi de la placinte, tarte si briose pana la creme fine si savuroase pentru prajituri si torturi. Datorita aromei inconfundabile si a gustului sau delicat , ricotta Galbani poate fi servita ca atare, impreuna cu grisine, paine prajita, migdale, nuci, legume fierte sau la cuptor. Recomandarile noastre cu preparate ce contin ricotta Galbani: Somon afumat cu Ricotta Desert cu ricotta si struguri
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersici
Comentarii