Mod de folosire : 100 grame boabe de grau sanatoase se spala cu apa rece, apoi, boabele se pun intr-un vas de sticla sau ceramica si se lasa acoperite cu apa . Vasul se pune la loc cald si se acopera cu o foaie de hartie . Dupa 24 de ore, graul incolteste [ ies coltisori verzi de 1 mm ] si poate fi dat prin masina de tocat carne sau prin rasnita de cafea .Se amesteca cu lapte fiert in proportie de 1/1 .La acest terci, se adauga si miere de albine, dupa gust .Avand in vedere aportul caloric al graului, renuntati la paine si la alte produse de panificatie . Cantitatea de grau se inparte in trei portii pe zi. La fiecare 24 de ore trebuie pus alt grau la incoltit . Cura dureaza o luna . Cateva domeni in care s-au optinut rezultate:
-Caderea parului
-intarirea vederii
-vindecarea durerilor de cap, bronsitelor, tronboflebitelor
-boli ale sangelui
-boli ale stomacului
-boli intestinale
-boli ginecologice
-boli de ochi
-boli de rinichi
-arterite
-cancer,etc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii