Graul incoltit este graul care trece dintr-o stare latenta in stare activa, un proces care determina o multime de transformari de structura si biochimice. La momentul de incoltire graul contine maximul de substante folositoare pentru organismul uman: fosfor, magneziu, calciu, vitaminele A, B, E, K, D, PP, aminoacizi si alti fermenti. Graul incoltit este recomandat in tratamentul intarzierilor de crestere la copii, in toate starile de demineralizare, imbatranire prematura, astenie fizica si intelectuala, epuizare, oboseala, probleme de crestere, tuberculoza, tulburari de menopauza, sarcina, alaptare. La fel e de mare folos la durerile de cap si de dinti, bronsite, tromboflebite, eczeme, boli de ochi, boli ginecologice, boli de rinichi, arterite, boli intestinale si unele tumori. Multi din cei care au folosit in alimentatie graul incoltit in combinatie cu miere sau fructe au confirmat efectele benefice ale acestuia: oprirea caderii parului, marirea sau refacerea acuitatii vizuale, imbunatatirea coordonarii miscarilor, intarirea dintilor, infrumusetarea pielii, reglarea activitatii nervoase, marirea vitalitatii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii