Graul incoltit - aliment minune

(0)
admin postat de


Graul incoltit este graul care trece dintr-o stare latenta in stare activa, un proces care determina o multime de transformari de structura si biochimice. La momentul de incoltire graul contine maximul de substante folositoare pentru organismul uman: fosfor, magneziu, calciu, vitaminele A, B, E, K, D, PP, aminoacizi si alti fermenti.

Graul incoltit este recomandat in tratamentul intarzierilor de crestere la copii, in toate starile de demineralizare, imbatranire prematura, astenie fizica si intelectuala, epuizare, oboseala, probleme de crestere, tuberculoza, tulburari de menopauza, sarcina, alaptare.

La fel e de mare folos la durerile de cap si de dinti, bronsite, tromboflebite, eczeme, boli de ochi, boli ginecologice, boli de rinichi, arterite, boli intestinale si unele tumori.

Multi din cei care au folosit in alimentatie graul incoltit in combinatie cu miere sau fructe au confirmat efectele benefice ale acestuia: oprirea caderii parului, marirea sau refacerea acuitatii vizuale, imbunatatirea coordonarii miscarilor, intarirea dintilor, infrumusetarea pielii, reglarea activitatii nervoase, marirea vitalitatii.
recomandari

Graul este, fara
indoiala, una din cele mai importante cereale. Micutul bob de grau contine o
...

citește—

Graul germinat (incoltit) este superior graului negerminat, deoarece contine maximum de substante folositoare ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite