In fiecare zi consumam diferite alimente, uitandu-ne la ambalaj, dar ignorand continutul. Foarte multe dintre acestea sunt procesate industrial, avand ingrendiente modificate genetic si conservanti sintetici, cunoscuti sub denumirea de E-uri.
Un studiu despre securitatea alimentara a aratat ca jumatate din produsele alimentare din Romania, contin substante toxice, cancerigene, care duc la aparitia multor boli serioase, inclusiv si cancerul. Cel mai tosic aditiv este si cancerigen E330, urmat de: E110 (intalnit in prajituri, dulciuri si sucuri), E123 (in bauturi racoritoare), E124 (se intalneste in mezeluri); E131 si E142 (bauturi racoritoare), E211, E212, E213, E214, E215, E216, E217 (bauturi racoritoare), precum si E631 (se gasesc in sucurile de citrice, supele concentrate si delicat,E239, E330 (intalnit in sarea de lamaie si acidul citric), E950 si E951 care sunt folosite pentru zaharina si aspartam, .
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtPana de idei m-a facut sa realizez aceasta rulada. Nu este deloc sofisticata, din contra, este o rulada ce se face atat de...
Rulada de pui cu orez si ghebe in foietajGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii