In fiecare zi consumam diferite alimente, uitandu-ne la ambalaj, dar ignorand continutul. Foarte multe dintre acestea sunt procesate industrial, avand ingrendiente modificate genetic si conservanti sintetici, cunoscuti sub denumirea de E-uri.
Un studiu despre securitatea alimentara a aratat ca jumatate din produsele alimentare din Romania, contin substante toxice, cancerigene, care duc la aparitia multor boli serioase, inclusiv si cancerul. Cel mai tosic aditiv este si cancerigen E330, urmat de: E110 (intalnit in prajituri, dulciuri si sucuri), E123 (in bauturi racoritoare), E124 (se intalneste in mezeluri); E131 si E142 (bauturi racoritoare), E211, E212, E213, E214, E215, E216, E217 (bauturi racoritoare), precum si E631 (se gasesc in sucurile de citrice, supele concentrate si delicat,E239, E330 (intalnit in sarea de lamaie si acidul citric), E950 si E951 care sunt folosite pentru zaharina si aspartam, .
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii