In fiecare zi consumam diferite alimente, uitandu-ne la ambalaj, dar ignorand continutul. Foarte multe dintre acestea sunt procesate industrial, avand ingrendiente modificate genetic si conservanti sintetici, cunoscuti sub denumirea de E-uri.
Un studiu despre securitatea alimentara a aratat ca jumatate din produsele alimentare din Romania, contin substante toxice, cancerigene, care duc la aparitia multor boli serioase, inclusiv si cancerul. Cel mai tosic aditiv este si cancerigen E330, urmat de: E110 (intalnit in prajituri, dulciuri si sucuri), E123 (in bauturi racoritoare), E124 (se intalneste in mezeluri); E131 si E142 (bauturi racoritoare), E211, E212, E213, E214, E215, E216, E217 (bauturi racoritoare), precum si E631 (se gasesc in sucurile de citrice, supele concentrate si delicat,E239, E330 (intalnit in sarea de lamaie si acidul citric), E950 si E951 care sunt folosite pentru zaharina si aspartam, .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii