Participanţii vor învaţă cum să işi construiască singuri o dietă bogată în vitamine şi minerale care nu numai ca ii vor ajuta să scape de kilogramele în plus ci să fie mai sănătoşi şi energetici in fiecare zi. Un alt beneficiu important este că inveţi sa găteşti sănătos pentru familia ta. Cursul de bucătărie Ayurveda este coordonat de Chef Wayne Featherstone, absolvent al unui institut de artă culinară, experienţă de peste 15 ani ca Chef de restaurante în Franţa, Olanda şi Canada, s-a perfecţionat în arta culinară Ayurveda în India, şi Canada. Pasiunea sa pentru gătit şi dorinţa sa de a transmite mai departe aceste cunoştiinţe care contribuie la o mai bună conştientizare a rolului hranei în susţinerea unui stil de viaţă sănătos şi dezvoltarea spirituală, şi-au găsit expresia în cursul de bucătărie Ayurveda. Bucătăria Ayurveda este caracterizată printr-o varietate de legume, fructe şi condimente, având rolul de a asigura o alimentaţie potrivită pentru o viaţă sănătoasă şi fericită. Program curs de gatit Cursul se deşfasoară la sediul din Bucureşti, str. Calea Plevnei, nr. 139, pe parcursul a 15 ore, in perioada 21-24 mai, distribuite pe durata a patru sesiuni: Joi: 18 -21.30 Vineri: 18 -21.30 Sâmbată: orele 9-13 Duminică orele 9-13 Preţul este de 499 de lei. Cursantii vor beneficia în preţul inclus de ingrediente, ustensile, mic dejun şi cină în fiecare zi. De asemenea, la finalul cursului vor primii şi certificat de participare. Cei interesaţi îşi pot rezerva un loc la cursul de bucătarie Ayurveda cu Chef Wayne Featherstone la nr. de telefon 076 635 7607. Se aplică reduceri de 10% pentru primele 5 rezervări. Te aşteptam la un curs care iţi va imbunătăţii viaţa ta şi a familiei tale.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii