Jurnalul Pofticioasei - despre dorintele grasane ale lui 2013

(0)
postat de
Apăi, dragilor, multe revelioane s-au scurs, multe perechi de blugi au crăpat și mai apoi au căzut de pe mine până să mă conving bine de tot de faptul că promisiunile de subțiere pe care mi le făceam nu aveau nici în clin, nici în mânecă, vorba ceea, cu un stil de alimentație sănătos, echilibrat și de cursă lungă. Nu zic că nu slăbeam ținta propusă, dar vă dați seama că ceva era total greșit dacă obiectivul kilogramistic (Pofticioasa inventează cuvinte, să nu vă speriați) apărea iar și iar și iar pe hârtiuța de an nou. Anul în care am intrat de curând nu m-a mai prins cu niciun număr de kilograme scris maaare pe bilețelul magic. Nu. Anul acesta am 3 dorințe mari și late, adică grăsune bine. Și le împărtășesc cu voi, convinsă fiind că și dacă le aflați tot se vor împlini căci ține numai și numai de mine.

Să mai slăbesc (e nevoie!), dar cât mai lent și mai permanent.

Am jucat de nenumărate ori în filmul "Slăbit rapid, dolofănit la loc", încât acum îmi doresc un cu totul alt rol. Îmi doresc rolul principal în "Stil de Viață Sănătos", un serial personal care să bată la numărul de episoade faimosul "Tânăr și neliniștit".

Să mănânc mult (dar mult!) mai sănătos.

Să gătesc mai curat (mai fără zahăr, puțină făină, uleiuri cu măsură etc) și să mă împrietenesc tare de tot cu așa ...
numita raw food - hrana preparată fără foc. Am avut câteva întâlniri cu ea în bucătărie și am fost mai mult decât încântată.Să mă reîmprietenesc cu dragul meu sport.

Of, că bine mi-a mai fost în compania lui în 2012. Era înnebunită după alergat și testam cu mare drag orice oră nouă și interesantă de prin sălile cărora eu le mai spun și topitorii de kilograme. Când mănânc bine și ușor, zburd prin ele ca o gazelă, când nu, e ușor de imaginat că zac tip butoiaș pe canapea.

Cam acestea sunt planurile culinaro-sănătoase pentru 2013, vă invit să mi le urmăriți pas cu pas pe blogul meu, www.pofticioasa.ro. Și-acum, spuneți-mi: ale voastre cum sună?
recomandari

 


Fiecare
etapa o poti tine atat cat vrei, in fuctie de cate kilograme vrei ...

citește—

Urmeaza dieta de mai jos si vei doar de castigat!
 


 

Dimineata: Cand ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.