Un cheesecake perfect pentru Dragobete, preparat de Ligia Pop la Oster Versa

De Dragobete, Ligia Pop va propune sa pregatiti un cheesecake raw, cu ajutorul blenderului Oster Versa.


Ligia spune despre acest desert ca va va purta cu gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita. 


Pare exact ceea ce trebuie pentru Ziua Indragostitilor. Iata cum se prepara:


Ingrediente: 


Cheesecake

200 ml apa filtrata

¼ lamaie bio

2 linguri indulcitor natural raw

10 g vanilie pudra

3-4 linguri psyllium

250 g caju raw


Glazura

200 g merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere

200 ml apa filtrata

50 g caju

½ lingurita psyllium


Ornare

Fulgi de cocos

Frunzulite de capsuni


Mod de preparare: 

Toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blender cu exceptia a trei linguri de psyllium care se lasa pentru final. Se proceseaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele doar marunte de caju. Compozitia se lasa deoparte si se pregateste glazura in acelasi fel, adica toate ingredientele pentru glazura se adauga in blender pana aceasta devine precum smantana.


Dupa ½ h sau 1 h de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate din congelator si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos si frunzulitele de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente aveti prin casa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Desert prajitura cu branza si fructe de padure
Bucataras.RO

Desert prajitura cu branza si fructe de padure

Această prăjitură delicioasă am văzut-o la Diaconta și mi-a făcut cu ochiul. Eu am modificat puțin rețeta și nu am...

Desert prajitura cu branza si fructe de padure
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise