Un cheesecake perfect pentru Dragobete, preparat de Ligia Pop la Oster Versa

De Dragobete, Ligia Pop va propune sa pregatiti un cheesecake raw, cu ajutorul blenderului Oster Versa.


Ligia spune despre acest desert ca va va purta cu gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita. 


Pare exact ceea ce trebuie pentru Ziua Indragostitilor. Iata cum se prepara:


Ingrediente: 


Cheesecake

200 ml apa filtrata

¼ lamaie bio

2 linguri indulcitor natural raw

10 g vanilie pudra

3-4 linguri psyllium

250 g caju raw


Glazura

200 g merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere

200 ml apa filtrata

50 g caju

½ lingurita psyllium


Ornare

Fulgi de cocos

Frunzulite de capsuni


Mod de preparare: 

Toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blender cu exceptia a trei linguri de psyllium care se lasa pentru final. Se proceseaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele doar marunte de caju. Compozitia se lasa deoparte si se pregateste glazura in acelasi fel, adica toate ingredientele pentru glazura se adauga in blender pana aceasta devine precum smantana.


Dupa ½ h sau 1 h de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate din congelator si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos si frunzulitele de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente aveti prin casa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori