De Dragobete, Ligia Pop va propune sa pregatiti un cheesecake raw, cu ajutorul blenderului Oster Versa.
Ligia spune despre acest desert ca va va purta cu gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita.
Pare exact ceea ce trebuie pentru Ziua Indragostitilor. Iata cum se prepara:
Ingrediente:
Cheesecake
200 ml apa filtrata
¼ lamaie bio
2 linguri indulcitor natural raw
10 g vanilie pudra
3-4 linguri psyllium
250 g caju raw
Glazura
200 g merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere
200 ml apa filtrata
50 g caju
½ lingurita psyllium
Ornare
Fulgi de cocos
Frunzulite de capsuni
Mod de preparare:
Toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blender cu exceptia a trei linguri de psyllium care se lasa pentru final. Se proceseaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele doar marunte de caju. Compozitia se lasa deoparte si se pregateste glazura in acelasi fel, adica toate ingredientele pentru glazura se adauga in blender pana aceasta devine precum smantana.
Dupa ½ h sau 1 h de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate din congelator si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos si frunzulitele de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente aveti prin casa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii