De Dragobete, Ligia Pop va propune sa pregatiti un cheesecake raw, cu ajutorul blenderului Oster Versa.
Ligia spune despre acest desert ca va va purta cu gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita.
Pare exact ceea ce trebuie pentru Ziua Indragostitilor. Iata cum se prepara:
Ingrediente:
Cheesecake
200 ml apa filtrata
¼ lamaie bio
2 linguri indulcitor natural raw
10 g vanilie pudra
3-4 linguri psyllium
250 g caju raw
Glazura
200 g merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere
200 ml apa filtrata
50 g caju
½ lingurita psyllium
Ornare
Fulgi de cocos
Frunzulite de capsuni
Mod de preparare:
Toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blender cu exceptia a trei linguri de psyllium care se lasa pentru final. Se proceseaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele doar marunte de caju. Compozitia se lasa deoparte si se pregateste glazura in acelasi fel, adica toate ingredientele pentru glazura se adauga in blender pana aceasta devine precum smantana.
Dupa ½ h sau 1 h de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate din congelator si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos si frunzulitele de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente aveti prin casa.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe amesteca bine ingredientele si se lasa la temperatura camerei 20 de minute. Se garnisetse cu brinza rasa.
Sos de rosii condimentatZaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune...
Glazura de cafea (nefiarta)Se pun la fiert 2 l de otet, 1 apa cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1...
Gogosari umpluti cu conopidaSe curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se asaza intr-o cratita...
Crap la cuptortarte si placinte rumenite si iscusite De mult timp vroiam să încerc și eu o tartă cu lămâie. Mie mi-a...
Desert tarta cu lamaie si bezeaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii