Aranjamentul este de exceptie, insa asa cum e si normal, bucurestenii obisnuiti cu pastrama de oaie si alte ciubucuri de sorginte otomana, au nevoie de timp pentru a se acomoda cu faptul ca traditia culinara germana are o vechime mai mare decat o are alfabetul la turci.
Toate preparatele se pregatesc in fata clienilor, la vedere s probabil odata cu venirea sezonului cald, butoaiele din lemn, care tin loc de scaune, vor fi unul dintre cele mai aglomerate locuri dn Centrul Istoric al Capitalei.
Pana atunci nu putem decat sa salutam initiativa, dar si sa admiram spiritul inventiv al comerciantilor, care au reusit sa readuca, prin acest car culinar, o parte din aspectul de altadata, cu iz de mister si parfum de istorie, asezonate cu fumul de fag al carnatilor germani. De-a dreptul potrivit pentru un Centru Istoric!
Pentru mai multe imagini vizioneaza galeria de imagini.
foto si text: Corvn (Cristian Szilvassy)
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiDin apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se...
Pizza EverythingEste prima data cand pregatesc Reteta de musaca de cartofi cu carne, un preparat gustos. Am citit mai multe retete atat de pe...
Reteta de musaca de cartofi cu carne, un preparat gustosIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii