O oferta demna de Tara lui Haplea Voda: MANANCI SI BEI CAT POTI! - la numai 50 de lei de persoana.
Restaurantul, care dispune de aproximativ 300 de locuri, este completat, pe timpul verii, de o mare terasa aflata pe malul lacului, dotata cu separeuri.
Meniurile servite la Calul Balan sunt diverse si variate, de la bucatarie romaneasca, la fineturi din bucataria internationala, dat fiind faptul ca la carma locatiei se afla a doua generatie a aceleiasi familii, cu vechi atestate culinare dobandite atat pe plan national, cat si international.
Insa ce este demn de remarcat si mi s-a parut unic in istoria moderna a restaurantelor pe care le-am tot frecventat, este oferta de-a dreptul irezistibila pe care am s-o prezint si care sta scrisa si pe pagina de internet a localului:
* Oferta fara precedent, dincolo de orice concurenta, pur si simplu de nerefuzat:
In fiecare vineri, incepand cu ora 19, Restaurantul Calul Balan va invita sa petreceti, cu doar 50 de lei de persoana, pe principiul MANANCI SI BEI CAT POTI! Meniul include: bufet rece (salam de Sibiu, file de porc afumat, chiftelute, cascaval, telemea, rosii cu vinete, rulou din sunca umplut cu salata a la Ruse, caroline cu icre, masline), bufet cald (ceafa de porc la gratar, pulpe de pui la cuptor, piept de pui la gratar, aripioare de pui la ceaun, aripioare de pui in sos picant, ficatei de pasare in kaizer, saramura de crap, crap prajit, medalion din file de porc), garnituri, salate, desert. Bauturi: vin alb demisec, sucuri carbogazoase, apa plata, apa minerala, cafea filtru.
Muzica de toate genurile si pentru toate gusturile, este asigurata fie de formatie vocal-instrumentala live, fie de dj profesionist, cu adresare pentru toate varstele.
De ce sa va petreceti seara avand grija copiilor? Ne-am gandit la aceasta si din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, copiii pana la varsta de 10 ani beneficiaza de intrare si consumatie gratuita."
Si pentru ca sunt sigur ca v-am facut curiosi, va recomand, odata cu acest restaurant si -in special oferta de vineri seara, o ampla galerie foto care ilustreaza cele descrise mai sus. Si totul la doar 50 lei de persoana. Suna incredibil, nu-i asa? Iata motivul pentru care am decis sa recomand acest local. Imagini de la Restaurantul Calul Balan puteti vedea in albumul foto.
Cristian Szilvassy
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanOuale se pun in tigaia cu uleiul incins si se amesteca bine pana incep sa se inchege. Separat, se prajesc feliile de paine si...
Jumari cu sosSe pune apa cu zaharul si vanilia sa fiarba. Cind da in clocot, se adauga perele curatate si taiate sferturi. Se lasa sa...
Compot de pereSe prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se...
Sos ostropelCeainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita de ceai...
Australian tea"Retete de suflet" Cand vine vorba de cheesecake, cel mai des il pregatesc in varianta fara coacere si cu fructe....
Desert New York cheesecakeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii