Cum a slabit Mihaela Radulescu 32 de kilograme

Insa dupa nasterea fiului sau, Ayan, Mihaela s-a trezit cu nu mai putin de 32 de kilograme in plus. Vedeta s-a hotarat sa urmeze sfaturile unui nutritionist si a inceput o dieta imediat.
Pentru ca este o fire extrem de activa, Mihaela nu a avut voie sa se infometeze sau sa slabeasca foarte mult in timp scurt. Ea a urmat o dieta "blanda", mancand cate putin din toate.
Mihaela declara ca "nu exista femeie tanara si grasa care sa nu poata slabi, iar secretul consta in ambitie". Vedeta a reusit sa scape de cele 32 de kilograme intr-un an, cu vointa, sport si moderatie.
Ea nu a avut interdictii majore, ci a urmat cateva din regulile decente ale unui regim pe viata:
Nu a mancat mai mult de 3 ori pe zi, nu a luat gustari si nu a rontatit intre mese.
Nu a mancat tocaturi, fast-food, prajeli sau sosuri grele cu maioneza, insa acesta nu era oricum un obicei de-al ei.
Nu a mai gatit absolut nimic cu ulei, nici pentru ea, nici pentru familia sa. Singura exceptie o face lingurita zilnica de ulei de masline crud din salata.
A ocolit cofetariile, patiseriile si petrecerile unde se serveau astfel de preparate dulci. A renuntat definitiv la zahar si in cafea a adaugat indulcitor, nu a mai baut sucuri cu zahar din comert si nici alcool.
Nu a mancat foarte multe fructe pentru ca acestea ingrasa si s-a limitat la maxim un fruct pe zi: mere, grapefruit sau ananas.
A mancat in schimb ciorbe din carne slaba, carne la gratar condimentata cu mult usturoi, lapte si iaurt degresate, branza de vaci, mult peste la cuptor cu legume, cereale, orez si legume, gatite foarte simplu, fierte sau la aburi.
Astfel kilogramele s-au topit vazand cu ochii si Mihaela arata acum mai bine ca niciodata.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Pateuri cu piept de pui si crema de branza
Bucataras.RO

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Niste pateuri foarte gustoase, potrivite pentru orice moment al zilei sau de luat la pachet la servici sau pentru cei mici la...

Pateuri cu piept de pui si crema de branza
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide