Dieta cu supa de varza, fara supa de varza

(0)
postat de
Recomandata de medici inainte de interventiile chirurgicale, atunci cand e nevoie ca pacientul sa slabeasca rapid cateva kilograme si preferata de actritele de la Hollywood ca metoda de urgenta, inainte de o sedinta foto sau o aparitie pe covorul rosu, supa de varza face sa dispara chiar si cele mai incapatanate kilograme in pus. 
Cu toate acestea, putine persoane reusesc sa urmeze aceasta cura mai mult de o saptamana. Fiindca, pe langa o vointa de fier, pentru a nu te abate de la ea, aceasta necesita si prepararea supei in avans (cu toate inconvenientele mirosului pregnant) si, in plus, este destul de monotona. Apoi, pe langa gustul supei (pe care putini il agreeaza), cand suntem la serviciu, sau daca plecam in vacanta, devine si mai dificil de urmat cura. 
Un laborator francez a reusit insa sa incapsuleze ingredientele supei de varza si sa obtina un produs de 3 ori mai eficient decat aceasta. Eficacitatea sa se explica prin faptul ca o singura capsula reprezinta echivalentul a 10 kg de varza. Imaginati-va cat de usor este sa tinem aceasta cura in felul acesta, chiar si cand plecam in vacanta sau cand suntem la serviciu. Adio sufertase, caserole, oale si kilograme de varza, adio bucatarie si holuri, ce trebuie aerisite neincetat.
Datorita concentratiei superioare a acestei capsule, puteti slabi mult mai usor si nimeni nu va sti ca tineti cura de slabire. Mai ales ca a inceput ...
sezonul vacantelor si nimeni nu vrea sa tina o dieta in vacanta. Capsula cu supa de varza impaca dorinta de a manca ceea ce dorim cand suntem in concediu dar si nevoia de a arata bine in costum de baie. 
Daca e sa tragem o concluzie putem spune ca aceasta capsula revolutionara reuseste sa ofere ceea ce ne dorim cel mai mult de la un produs de slabit sau o dieta: eficienta dovedita, usurinta si rapiditate. In plus, varza este unul dintre cele mai sanatoase si benefice alimente pentru organism.  Puteti comanda capsule cu supa de varza de aici si va puteti personaliza cura in functie de cate kilograme doriti sa slabiti. 
Acest articol este un material publicitar.
recomandari

Supa: Previne raceala si gripa
La inceput supa era livrata prin intermediul vanzatorilor, ambulanti in ...

citește—

Chinul adolescentilor, acneea, poate fi cauzata de dieta, considera nutritionistii. Si nu este vorba doar ...

citește—

O data cu trecerea timpului, organismul tau se schimba. In functie de etapele vietii, de activitatea pe care o ...

citește—