Dupa consumarea acestui produs, starea de satietate va tine cel putin 4 ore, constipatia este eliminata, vei avea mai multa energie, se mareste puterea de concentrare, parul si unghiile sunt mai rezistente si vei indeparta stresul si straile conflictuale.
Iata cum se prepara produsul doctorului Kollath:
- 50 g faina din grau integral (4 linguri) - nuci, alune, migdale, stafide, curmale, smochine sau nuca de cocos - fructe de sezon bine coapte - miere si scortisoara
Faina se lasa de seara intr-un vas de sticla cu 5 linguri de apa, sa fermenteze, la temperatura camerei. Intr-un alt vas se lasa la inmuiat alunele, nucile sau curmalele in apa. A doua zi continutul vaselor se amesteca (inclusiv apa folosita la inmuierea fructelor). Se adauga fructe de sezon (mere rase, portocale sau 1 banana), stafide si 2 lingurite de miere. Se pudreaza cu scortisoara. Vitaminele complexului B din faina integrala de grau se adauga vitaminelor si mineralelor din fructe. Acizii organici ai fructelor proaspete sunt neutralizati de hidratii de carbon ai graului.
Acest produs este consistent ca o prajitura, are un gust delicios si multe beneficii asupra organismului. Tine cont ca vei reusi sa slabesti daca vei inlocui pranzul cu acest produs, vei avea mai multa energie si iti va da o stare de fericire si satisfactie. Produsul nu are efecte adverse si poate fi consumat de oricine, inclusiv de femeile insarcinate.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPecorino face parte din branzeturile Italiei produse din lapte de oaie. Este un inlocuitor de succes al parmezanului si de...
Pizza cu legume si branza pecorinoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii