Dupa consumarea acestui produs, starea de satietate va tine cel putin 4 ore, constipatia este eliminata, vei avea mai multa energie, se mareste puterea de concentrare, parul si unghiile sunt mai rezistente si vei indeparta stresul si straile conflictuale.
Iata cum se prepara produsul doctorului Kollath:
- 50 g faina din grau integral (4 linguri) - nuci, alune, migdale, stafide, curmale, smochine sau nuca de cocos - fructe de sezon bine coapte - miere si scortisoara
Faina se lasa de seara intr-un vas de sticla cu 5 linguri de apa, sa fermenteze, la temperatura camerei. Intr-un alt vas se lasa la inmuiat alunele, nucile sau curmalele in apa. A doua zi continutul vaselor se amesteca (inclusiv apa folosita la inmuierea fructelor). Se adauga fructe de sezon (mere rase, portocale sau 1 banana), stafide si 2 lingurite de miere. Se pudreaza cu scortisoara. Vitaminele complexului B din faina integrala de grau se adauga vitaminelor si mineralelor din fructe. Acizii organici ai fructelor proaspete sunt neutralizati de hidratii de carbon ai graului.
Acest produs este consistent ca o prajitura, are un gust delicios si multe beneficii asupra organismului. Tine cont ca vei reusi sa slabesti daca vei inlocui pranzul cu acest produs, vei avea mai multa energie si iti va da o stare de fericire si satisfactie. Produsul nu are efecte adverse si poate fi consumat de oricine, inclusiv de femeile insarcinate.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaLimoncello de casa ce poate fi consumat atat ca aperitiv cat si digestiv
Reteta Limoncello - lichior de lamaiPentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorO prăjitură simplă dar foarte gustoasă. Iniţial am zis că fac doar un pandişpan pufos cu vişine, mai ales că am...
Pandispan cu fructe si crema fina de branzaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii