Kollath, un produs revolutionar!

Dupa consumarea acestui produs, starea de satietate va tine cel putin 4 ore, constipatia este eliminata, vei avea mai multa energie, se mareste puterea de concentrare, parul si unghiile sunt mai rezistente si vei indeparta stresul si straile conflictuale.
Iata cum se prepara produsul doctorului Kollath:
- 50 g faina din grau integral (4 linguri) - nuci, alune, migdale, stafide, curmale, smochine sau nuca de cocos - fructe de sezon bine coapte - miere si scortisoara
Faina se lasa de seara intr-un vas de sticla cu 5 linguri de apa, sa fermenteze, la temperatura camerei. Intr-un alt vas se lasa la inmuiat alunele, nucile sau curmalele in apa. A doua zi continutul vaselor se amesteca (inclusiv apa folosita la inmuierea fructelor). Se adauga fructe de sezon (mere rase, portocale sau 1 banana), stafide si 2 lingurite de miere. Se pudreaza cu scortisoara. Vitaminele complexului B din faina integrala de grau se adauga vitaminelor si mineralelor din fructe. Acizii organici ai fructelor proaspete sunt neutralizati de hidratii de carbon ai graului.
Acest produs este consistent ca o prajitura, are un gust delicios si multe beneficii asupra organismului. Tine cont ca vei reusi sa slabesti daca vei inlocui pranzul cu acest produs, vei avea mai multa energie si iti va da o stare de fericire si satisfactie. Produsul nu are efecte adverse si poate fi consumat de oricine, inclusiv de femeile insarcinate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de perisoare din carne de pui
1
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Supa crema de dovleac
2
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Piure de mazare, spanac si dovlecel
3
Bebelusi 7-8 luni

Piure de mazare, spanac si dovlecel

Piure recomandat de la 8 luni

Piure de mazare, spanac si dovlecel
Tort vegan cu fructe de padure
4
Torturi

Tort vegan cu fructe de padure

Dieta nu inseamna neaparat renuntarea la dulciuri. In cele ce urmeaza va las tortul preferat al familiei mele, chiar daca...

Tort vegan cu fructe de padure
Crema de legume
5
Supe de legume

Crema de legume

• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de

Crema de legume
Parteneri
File de biban la cuptor
Bucataras.RO

File de biban la cuptor

Mi-a facut Mihaela aseara pofta de peste si n-am rezistat ... :)

File de biban la cuptor
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia