Regimul Montignac, pe scurt

(1)
admin postat de




Printre multitudinea curelor de slabire si a dietelor pe care le putem gasi acum, care de care mai drastice si mai radicale, Montignac ne propune o abordare oarecum diferita a procesului de slabire, concentrandu-se si pe partea de mentinere a siluetei, o data ce aceasta a fost recastigata. Regimul Montignac presupune o documentare prealabila insa urmarea lui nu este deloc complicata, iar rezultatele sunt durabile si nu afecteaza sanatatea organismului.

Iata, pe scurt, cateva din principiile regimului Montignac:

Alimentele interzise in faza de slabire sunt:

- painea alba
- pastele fainoase albe
- orez
- zahar -inclusiv cel din produse
- miere
- cartofi
- morcov fiert
- porumb - copt, fiert, faina
alcool

Se pot consuma:

- paine integrala, doar dimineata
- paste fainoase sau orez (integrale), doar la cina
- carne de orice fel fripta, fiarta, gratar
- oua in orice forma - fierte, prajite, omleta
- brinzeturi de orice fel
- cirnati
- salate de legume
peste -fiert sau la gratar

Este foarte important sa impartiti mesele zilei in trei si sa consumati o cantitate suficienta de apa, insa niciodata in timpul mesei.
Alte articole cu:
Montignac
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite