Dimineata (7:00 - 8:00) : - 50gr mozzarela - o rosie sau un castravete - un ou fiert tare sau 50 gr pui la gratar - 2 felii de paine de secara - cafea sau ceai verde. Gustare (10:00) : 250 gr fructe sau o banana. Pranz (13:30 - 14:30) : - 150gr pui la gratar - salata - 1 felie de paine de secara - ceai verde Gustare (16:00) : 250 fructe sau o banana. Cina (18:30 - 19:30) : - 400 gr iaurt dietetic - 1 felie de paine de secara - ceai verde sau antiadipos Se recomanda: - ceai neindulcit - cele 250 de gr permise la gustari sa fie dintr-un singur fruct - fructe recomandate: mere, piersici, pepene, cirese, struguri, banane - lichide permise: cafea, ceai verde sau antiadipos, apa minerala , apa plata, sucuri naturale facute in casa! - puiul poate fi inlocuit dupa 2 saptamani cu gratar de curcan.Succes!
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleac• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legumeRetete dietetice. Mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei.
Chiftelute de legume (la cuptor) cu piure de morcovi
Comentarii