De exemplu, 100 g piersici mai contin 0,7 g proteine, 0,09 g lipide, 11,10 g carbohidrati, 2 g de fibre, 5 mg de calciu, 0,11 mg de fier, 7 mg de magneziu, 12 mg de fosfor (ajuta la mentinerea sanatatii celulelor nervoase), 197 mg de potasiu, 0,14 mg de zinc, 0, 068 mg cupru, 0,047 mg de potasiu, 6,6 mg vitamina C. De aceea este bine sa le mancam cat mai des, mai ales atunci cand acestea sunt proaspete. Insa, daca nu-i puteti convinge pe cei mici sa le manance astfel, iata 10 idei de deserturi in care puteti include piersicile, pentru a le face si mai apetisante: Cheesecake cu menta si piersici Prajitura rasturnata cu piersici Tort cu piersici si crema de mure Musuroi de cartita cu piersici Prajitura cu scortisoara si piersici Prajitura cu branzica fina, mac si jeleu de piersici Melba cu piersici Desert crocant cu piersici si mascarpone (crumble) Prajitura Racoroasa cu mascarpone si piersici Prajitura cu iaurt si piersici Sursa foto: pandpdistributors.com

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii