Aluatul foietaj va reusi perfect daca:
- untul folosit este de buna calitate (sa nu contina apa, sa nu fie nici prea rece, dar nici inmuiat);
- nu uitati sa impachetati aluatul de 6 ori;
- lasati aluatul sa se odihneasca 30 de minute intre fiecare repriza de prelucrare pe tabla de prajituri.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazareTare buna a iesit,am facut dupa reteta Cameliei!Multumesc http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-legume-79744.html
Supa crema de legumeSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii