Primul pas este sa te duci intr-o florarie si sa iti cumperi jardiniere adanci sau ghivece cu un diametru de cel putin 25 cm. Cu cat sunt mai mari vasele, cu atat tufele de capsuni se vor dezvolta mai bine. Nu uita ca fiecare vas trebuie sa aiba gauri mari de scurgere a apei.
Al doilea pas este sa gasesti un loc in balconul tau, unde sa ai multa lumina.
Cultivarea capsunilor pune un strat de pietricele sau bile din argila, gros de aproape un centimentru, adauga pamant de flori, usor acid, pana umpli jardiniera si o mana de nisispplanteaza stolonii, cate doi in ghivece mari sau in jardiniere
Trucuri pentru rezultate excelente
1. Taie cu foarfeca primele doua, trei flori. Vei vedea ca peste trei saptamani vor creste mai multe si vor rodi mai bogat
2. Gunoiul de grajd este cel mai bun fertilizator.
3. In al doilea an schimba pamantul cu totul daca vrei sa cultivi capsuni in aceleasi jardiniere
4. Este bine sa adaugi ingrasaminte in apa de udat o data la doua saptamani, in functie de instructiunile de pe ambalaj. Va recomandam sa realizati urmatoarele retete cu capsuni: Dulceata de capsuniPrajitura cu capsuniSpuma de capsuni Alte articole recomandate Ce putem face din capsuniCapsuni pastrate pentru iarnaCapsuna, fructul primaverii
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii