Primul pas este sa te duci intr-o florarie si sa iti cumperi jardiniere adanci sau ghivece cu un diametru de cel putin 25 cm. Cu cat sunt mai mari vasele, cu atat tufele de capsuni se vor dezvolta mai bine. Nu uita ca fiecare vas trebuie sa aiba gauri mari de scurgere a apei.
Al doilea pas este sa gasesti un loc in balconul tau, unde sa ai multa lumina.
Cultivarea capsunilor pune un strat de pietricele sau bile din argila, gros de aproape un centimentru, adauga pamant de flori, usor acid, pana umpli jardiniera si o mana de nisispplanteaza stolonii, cate doi in ghivece mari sau in jardiniere
Trucuri pentru rezultate excelente
1. Taie cu foarfeca primele doua, trei flori. Vei vedea ca peste trei saptamani vor creste mai multe si vor rodi mai bogat
2. Gunoiul de grajd este cel mai bun fertilizator.
3. In al doilea an schimba pamantul cu totul daca vrei sa cultivi capsuni in aceleasi jardiniere
4. Este bine sa adaugi ingrasaminte in apa de udat o data la doua saptamani, in functie de instructiunile de pe ambalaj. Va recomandam sa realizati urmatoarele retete cu capsuni: Dulceata de capsuniPrajitura cu capsuniSpuma de capsuni Alte articole recomandate Ce putem face din capsuniCapsuni pastrate pentru iarnaCapsuna, fructul primaverii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii