Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Preparare blat
Se bat albusurile spuma, se amesteca treptat galbenusurile, iar la final se adauga cacaua.
Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade C, timp de 25-30 minute.
Preparare crema
Ciocolata se topeste pe baie de aburi.
Smantana pentru frisca se mixeaza, insa nu prea tare si se amesteca cu ciocolata topita.
Se adauga zmeura si se omogenizeaza compozitia.
Peste blatul copt si racit se adauga crema de ciocolata si se da la rece pentru cel putin 4 ore.
Se portioneaza, se decoreaza cu zmeura sau frunze de menta proaspete si se serveste.
Pofta buna!
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe spala creierul, se curata de pielita si se fierbe in apa cu sare si cu putin otet. Dupa ce a fiert, se scoate si se lasa...
Salata de creier de boeufTarta cu branza este foarte usor de preparat. Este o prajitura cu branza delicioasa, usoara cu aroma discreta de vanilie.
Tarta simpla cu branzaPunch fara alcool pentru copii cu ingrediente 100% naturale
Punch pentru copiiSpala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici È
Punch de piersiciCu painicile Laugenbrot pofta mi-a facut draga mea prietena Timea, dar reteta apartine Laurei Adamache. Multumesc frumos,...
Painici LaugenbrotIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii