Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Preparare blat
Se bat albusurile spuma, se amesteca treptat galbenusurile, iar la final se adauga cacaua.
Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade C, timp de 25-30 minute.
Preparare crema
Ciocolata se topeste pe baie de aburi.
Smantana pentru frisca se mixeaza, insa nu prea tare si se amesteca cu ciocolata topita.
Se adauga zmeura si se omogenizeaza compozitia.
Peste blatul copt si racit se adauga crema de ciocolata si se da la rece pentru cel putin 4 ore.
Se portioneaza, se decoreaza cu zmeura sau frunze de menta proaspete si se serveste.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii