O noua inventie face furori printre iubitorii de cafea. Este vorba despre cafeaua albastra, care, de fapt, nici macar nu este cafea in adevaratul sens al cuvantului.
Aceasta bautura a fost introdusa in meniul unui restaurant vegetarian din Australia: Matcha Mylkbar. In doar o saptamana cafeaua albastra a devenit foarte populara, chiar daca nu contine deloc cofeina.
In ciuda lipsei substantei care ne pune pe picioare in fiecare dimineata, bautura ofera chiar mai multa energie decat o cafea normala, datorita amestecului inedit de ingrediente: ghimbir, lamaie, lapte de cocos, agave si praf de alge marine.
Culoare se trage de la ultimul ingredient, de la algele albastre, care au proprietati antioxidante puternice si contin peste 65 de minerale, vitamine, aminoacizi si acizi grasi esentiali.
Cei care au incercat aceasta cafea spun ca are un gust de lapte acru si tarta, dar nu toti clientii s-au aratat multumiti de raportul gust - pret (8 dolari).
Cei de la Matcha Mylkbar au lansat pe piata si alte tipuri ciudate de cafea, de exemplu: cafeaua cu lapte si sfecla rosie, cafeaua cu lapte si ciuperci, cafeaua cu turmeric sau cafea cu lapte si aroma de placinta cu mere.
Sursa foto si articol: dailymail.co.uk
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii