O noua inventie face furori printre iubitorii de cafea. Este vorba despre cafeaua albastra, care, de fapt, nici macar nu este cafea in adevaratul sens al cuvantului.
Aceasta bautura a fost introdusa in meniul unui restaurant vegetarian din Australia: Matcha Mylkbar. In doar o saptamana cafeaua albastra a devenit foarte populara, chiar daca nu contine deloc cofeina.
In ciuda lipsei substantei care ne pune pe picioare in fiecare dimineata, bautura ofera chiar mai multa energie decat o cafea normala, datorita amestecului inedit de ingrediente: ghimbir, lamaie, lapte de cocos, agave si praf de alge marine.
Culoare se trage de la ultimul ingredient, de la algele albastre, care au proprietati antioxidante puternice si contin peste 65 de minerale, vitamine, aminoacizi si acizi grasi esentiali.
Cei care au incercat aceasta cafea spun ca are un gust de lapte acru si tarta, dar nu toti clientii s-au aratat multumiti de raportul gust - pret (8 dolari).
Cei de la Matcha Mylkbar au lansat pe piata si alte tipuri ciudate de cafea, de exemplu: cafeaua cu lapte si sfecla rosie, cafeaua cu lapte si ciuperci, cafeaua cu turmeric sau cafea cu lapte si aroma de placinta cu mere.
Sursa foto si articol: dailymail.co.uk
E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseSe curata mandarinele de coaja sau se desfac in feliute. Se presara deasupra zaharul si se lasa sa stea cel putin 2 ore, pana...
Dulceata de mandarineAceasta reteta de crap la cuptor este delicioasa si merge de minune pentru zilele de week-end, mai ales langa o mamaliguta...
Crap la cuptorSunt minunate aceste pariziene cu gem de gutui, atat de aromate si pufoase, ca nu te poti opri din mancat!
Pariziene cu gem de gutuiO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Comentarii