O noua inventie face furori printre iubitorii de cafea. Este vorba despre cafeaua albastra, care, de fapt, nici macar nu este cafea in adevaratul sens al cuvantului.
Aceasta bautura a fost introdusa in meniul unui restaurant vegetarian din Australia: Matcha Mylkbar. In doar o saptamana cafeaua albastra a devenit foarte populara, chiar daca nu contine deloc cofeina.
In ciuda lipsei substantei care ne pune pe picioare in fiecare dimineata, bautura ofera chiar mai multa energie decat o cafea normala, datorita amestecului inedit de ingrediente: ghimbir, lamaie, lapte de cocos, agave si praf de alge marine.
Culoare se trage de la ultimul ingredient, de la algele albastre, care au proprietati antioxidante puternice si contin peste 65 de minerale, vitamine, aminoacizi si acizi grasi esentiali.
Cei care au incercat aceasta cafea spun ca are un gust de lapte acru si tarta, dar nu toti clientii s-au aratat multumiti de raportul gust - pret (8 dolari).
Cei de la Matcha Mylkbar au lansat pe piata si alte tipuri ciudate de cafea, de exemplu: cafeaua cu lapte si sfecla rosie, cafeaua cu lapte si ciuperci, cafeaua cu turmeric sau cafea cu lapte si aroma de placinta cu mere.
Sursa foto si articol: dailymail.co.uk
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii