O noua inventie face furori printre iubitorii de cafea. Este vorba despre cafeaua albastra, care, de fapt, nici macar nu este cafea in adevaratul sens al cuvantului.
Aceasta bautura a fost introdusa in meniul unui restaurant vegetarian din Australia: Matcha Mylkbar. In doar o saptamana cafeaua albastra a devenit foarte populara, chiar daca nu contine deloc cofeina.
In ciuda lipsei substantei care ne pune pe picioare in fiecare dimineata, bautura ofera chiar mai multa energie decat o cafea normala, datorita amestecului inedit de ingrediente: ghimbir, lamaie, lapte de cocos, agave si praf de alge marine.
Culoare se trage de la ultimul ingredient, de la algele albastre, care au proprietati antioxidante puternice si contin peste 65 de minerale, vitamine, aminoacizi si acizi grasi esentiali.
Cei care au incercat aceasta cafea spun ca are un gust de lapte acru si tarta, dar nu toti clientii s-au aratat multumiti de raportul gust - pret (8 dolari).
Cei de la Matcha Mylkbar au lansat pe piata si alte tipuri ciudate de cafea, de exemplu: cafeaua cu lapte si sfecla rosie, cafeaua cu lapte si ciuperci, cafeaua cu turmeric sau cafea cu lapte si aroma de placinta cu mere.
Sursa foto si articol: dailymail.co.uk
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii