Ciupercile albe (champions) pot deveni un aperitiv ideal, daca sunt puse intr-un borcan (sa fie mici si rotunde) dupa ce, in prealabil, se spala si se usuca. Se adauga un catel de usturoi, cateva fire de arpagic, o ramurica de cimbru, o foaie de dafin, sare si piper. Se acopera cu otet dat in clocot si apoi racit. Se inchide borcanul si se pastreaza la rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaNu-i așa complicat precum pare ;)emoticon wink Sigur va fi vedeta printre aperitivele voastre! emoticon...
CHEC APERITIV CU PUI, ȘUNCĂ, CIUPERCI ȘI LEGUME
Comentarii