Schimbarea brusca a temperaturii de afara are efecte asupra intregului organism, dar in special asupra pielii, unghiilor si parului.
Asa ca, pentru a evita pielea uscata si lipsita de stralucire, Carmen Bruma iti dezvaluie secretele tenului sau radiant:
"Pe langa o hidratare corespunzatoare ( 30-35 ml de apa pe kg/corp), suplimente alimentare si produse cosmetice adaptate tipului de ten, eu fac o cura de 2-3 saptamani cu smoothie-ul meu special, Glowing Skin, bogat in vitamine, minerale si grasimi sanatoase, de care pielea mea are mare nevoie in aceasta perioada. Ce e important de stiut este ca un suc/smoothie obtinut prin presare la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume si este usor de asimilat de catre organism."
Ingrediente:
- 10 boabe de struguri negri
- jumatate de avocado
- 1 banana
- 1 mar
- 2 lingurite de seminte de canepa
- 1 lingurita de polen
Strugurii negri au numeroase beneficii. Datorita resveratrolului continut au un puternic efect antioxidant si previn imbatranirea prematura a pielii. Sucul proaspat de struguri este o excelenta solutie demachianta si de reintinerire a pielii. Are un efect vitaminizant, usor racoritor si calmant. Este recomandat atat pentru tenul normal, cat si pentru cel gras sau cel iritat.
Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul ideal,
...Carmen Bruma spune ca prepara acest smoothie cu ajutorul presei la rece Kuvings.
"Este ideala pentru sucuri, smoothie-uri ,din fructe si legume, radacinoase , iarba de grau sau chiar inghetate. Metoda presarii la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume , datorita vitezei reduse, de doar 60 rpm."
Mod de preparare:
Se monteaza sita pentru smoothie, se spala fructele, se curata banana si avocado si se introduc pe rand in storcatorul Kuvings. La sfarsit se adauga in pahar semintele si polenul apoi se amesteca bine. Smoothie-ul se bea imediat dupa preparare, zilnic, timp de 2-3 saptamani, in prima parte a zilei.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe