Daca le cumparati toamna trebuie sa va uitati dupa cele care au si frunze, astfel negre pe coaja Culoarea trebuie sa fie rosu inchis si coaja sa fie fina. Ca sa nu trebuiasca sa le gatiti mult timp alegeti-e pe cele mai mici. De altfel daca sunt foarte mari sansele ca acestea sa fie lemnoase sunt mult mai mari. Este indicat sa intrbati care este originea produselor si daca au fost sau nu folosite ingrasaminte ori pesticide in procesul cultivarii. Nu este sigur ca veti primi un raspuns onest, dar totusi merita sa adresati aceasta intrebare.
Oricum este indicat sa cumparati produse locale si nu din import. Cele locale vor fi cu siguranta mai proaspete. Odata cumarata sfecla nu va mai ramane decat sa incercati cateva dintre retetele cu sfecla rosie de pe culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii