Daca le cumparati toamna trebuie sa va uitati dupa cele care au si frunze, astfel negre pe coaja Culoarea trebuie sa fie rosu inchis si coaja sa fie fina. Ca sa nu trebuiasca sa le gatiti mult timp alegeti-e pe cele mai mici. De altfel daca sunt foarte mari sansele ca acestea sa fie lemnoase sunt mult mai mari. Este indicat sa intrbati care este originea produselor si daca au fost sau nu folosite ingrasaminte ori pesticide in procesul cultivarii. Nu este sigur ca veti primi un raspuns onest, dar totusi merita sa adresati aceasta intrebare.
Oricum este indicat sa cumparati produse locale si nu din import. Cele locale vor fi cu siguranta mai proaspete. Odata cumarata sfecla nu va mai ramane decat sa incercati cateva dintre retetele cu sfecla rosie de pe culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii