Se ia o sticla de suc (de preferinta la jumatate de litru) la temperatura camerei si se agita bine de tot. Apoi se baga la congelator timp de 3 ore si 15 minute. Astfel, lichidul din sticle va fi sub temperatura de inghet, dar fara sa se fi format cristalele de gheata in interior. Scoateti sticla de la congelator, deschideti si inchideti capacul rapid. Veti vedea ca in mai putin de 5 secunde, tot lichidul se transforma in cristale de gheata. Mai jos aveti si un clip pentru a intelege mai usor intregul proces: Sursa foto si articol: Youtube.com
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii