Se ia o sticla de suc (de preferinta la jumatate de litru) la temperatura camerei si se agita bine de tot. Apoi se baga la congelator timp de 3 ore si 15 minute. Astfel, lichidul din sticle va fi sub temperatura de inghet, dar fara sa se fi format cristalele de gheata in interior. Scoateti sticla de la congelator, deschideti si inchideti capacul rapid. Veti vedea ca in mai putin de 5 secunde, tot lichidul se transforma in cristale de gheata. Mai jos aveti si un clip pentru a intelege mai usor intregul proces: Sursa foto si articol: Youtube.com
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii