Carnea de vită se frăgezeşte cel mai bine dacă se ţine la marinat. Marinata trebuie să conţină neapărat un ingredient acid cum este oţetul, vinul sau zeama de lămâie. De asemenea nu trebuie să lipsescă uleiul şi sarea. Restul condimentelor se pun în funcţie de gustul fiecăruia. Carnea trebuie acoperită de lichid şi se ţine la frigider de seara până dimineaţa. dacă bucăţile de carne sunt deja subţiate este suficient să stea la marinată doar două ore. Este de evitat folosirea vaselor de metal la marinarea cărnii. Cel mai bine ar fi în vase sau în pungă de plastic.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii