Fisticul poate fi cumparat si fara coaja, astfel incat nu mai reprezinta o problema modul in care acesta de desface. Totusi daca il cumparati gata decojit nu va fi atat de aromat ca si cel in coaja. Fisticul, in mod normal, trebuie crapat numai putin, dar este greu de desfacut. Unghiile se rup foarte usor in coaja, dintii iar nu sunt o solutie foarte buna, ciocanul nici atat. Mie imi place fisticul iranian, care are sofran, sare si lime verde pe coaja. Dar pentru a le simti gustul, trebuie bagate in gura si sparte cu dintii. Mai bine ma lipsesc. Ai nevoie de un cutit si fistic. Introduci cutitul in deschizatura din fistic si il intorci. Atunci coaja se va desprinde de cealalta parte si miezul se poate manca. Aceeasi tehnica o puteti folosi pentru a desface migdalele. Incearca retete cu fistic de pe culinar.ro. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeM-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii