Cum se desface fisticul

Cum se desface fisticul

Fisticul poate fi cumparat si fara coaja, astfel incat nu mai reprezinta o problema modul in care acesta de desface. Totusi daca il cumparati gata decojit nu va fi atat de aromat ca si cel in coaja. Fisticul, in mod normal, trebuie crapat numai putin, dar este greu de desfacut. Unghiile se rup foarte usor in coaja, dintii iar nu sunt o solutie foarte buna, ciocanul nici atat. Mie imi place fisticul iranian, care are sofran, sare si lime verde pe coaja. Dar pentru a le simti gustul, trebuie bagate in gura si sparte cu dintii. Mai bine ma lipsesc. Ai nevoie de un cutit si fistic. Introduci cutitul in deschizatura din fistic si il intorci. Atunci coaja se va desprinde de cealalta parte si miezul se poate manca. Aceeasi tehnica o puteti folosi pentru a desface migdalele. Incearca retete cu fistic de pe culinar.ro. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi

Gogosi

Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...

Gogosi
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...

Mancarica de legume gratinata
Dulceata de afine

Dulceata de afine

Un deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"

Dulceata de afine
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si crema caramel
1
Romania

Prajitura cu foi si crema caramel

Prajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....

Prajitura cu foi si crema caramel
Salata de iarna
2
Romania

Salata de iarna

Se spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...

Salata de iarna
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
3
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari in sos
4
Romania

Gogosari in sos

O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...

Gogosari in sos
Prajitura foaie peste foaie
5
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie