Faina are culoare alba, pina la alb-galbui, miros placut, specific, gust putin dulceag. ind este alterata faina are miros de mucegai, de incins sau alt miros strain, gust amar, acru, scrisnet la mestecare (datorat impuritatilor minerale) si apar insecte sau acarieni.
Atentie! Cerneti faina inainte de utilizare.
Termenul de valabilitate este de 60 de zile in anotimpul calduros (mai-septembrie) si 90 de zile in anotimpul rece (octombrie-februarie).
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii