Curs de Decorații tort în stil Vintage La torturile de nuntă în stil vintage pot fi folosite orice elemente decorative ca bijuteriile strălucitoare sau cristalele, broșuri, mărgele din perle, dantela, aparținând acestui curent versatil, care pune la încercare imaginaţia şi simţul estetic al oricărui cofetar. Cursul practic și intensiv, are durata de o zi, pe 14 august, la Odorheiu Secuiesc, şi va fi susţinut de către un maestru cofetar premiat la concursuri internaţionale de cofetărie. Produse de cofetărie consacrate Calendarul cursurilor de perfecţionare organizate de către Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo a fost extins cu noi programe adaptate la nevoile cofetăriilor autohtone. Cel mai nou dintre aceste cursuri intensive urmăreşte realizarea celor mai bine vândute deserturi şi prăjituri, atât în ţară cât şi în străinătate. La cursul de produse de cofetărie consacrate, între 12-13 august 2014, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţineriialuaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a peste 20 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea Neagră sau tortul de ciocolată fără făină. Cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic, din ingrediente obişnuite şi pe baza reţetelor originale. Cursul este intensiv, are durata de două zile şi va fi susţinut de către un cofetar premiat la concursuri internaţionale de cofetărie. Programul tuturor cursurilor organizate este disponibil pe www.pangast.ro. Pentru detalii şi înscrieri contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0733-313.042 sau pe adresa [email protected]
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii