Curs de Decorații tort în stil Vintage La torturile de nuntă în stil vintage pot fi folosite orice elemente decorative ca bijuteriile strălucitoare sau cristalele, broșuri, mărgele din perle, dantela, aparținând acestui curent versatil, care pune la încercare imaginaţia şi simţul estetic al oricărui cofetar. Cursul practic și intensiv, are durata de o zi, pe 14 august, la Odorheiu Secuiesc, şi va fi susţinut de către un maestru cofetar premiat la concursuri internaţionale de cofetărie. Produse de cofetărie consacrate Calendarul cursurilor de perfecţionare organizate de către Asociaţia Specialiştilor din Panificaţie şi Gastronomie PanGastRo a fost extins cu noi programe adaptate la nevoile cofetăriilor autohtone. Cel mai nou dintre aceste cursuri intensive urmăreşte realizarea celor mai bine vândute deserturi şi prăjituri, atât în ţară cât şi în străinătate. La cursul de produse de cofetărie consacrate, între 12-13 august 2014, cursanţii vor experimenta obţinerea, pe baza reţetelor autentice, a unor prăjituri şi deserturi care au contribuit şi contribuie la succesul a numeroase cofetării din ţări europene cu tradiţie precum Franţa, Austria sau Ungaria. Pornind de la reţete clasice consacrate de pandişpan, la acest curs vă puteţi însuşi secretele obţineriialuaturilor pufoase şi a diverselor tipuri de creme şi puteţi afla cum să le combinaţi pentru obţinerea a peste 20 de torturi clasice consacrate precum tortul Sacher, ciocolată cu zmeură, ciocolată cu portocale, tortul Castel, tortul Karolyi, renumitul desert Pădurea Neagră sau tortul de ciocolată fără făină. Cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic, din ingrediente obişnuite şi pe baza reţetelor originale. Cursul este intensiv, are durata de două zile şi va fi susţinut de către un cofetar premiat la concursuri internaţionale de cofetărie. Programul tuturor cursurilor organizate este disponibil pe www.pangast.ro. Pentru detalii şi înscrieri contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0733-313.042 sau pe adresa [email protected]
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii