Originară din nordul Italiei, regiunea Lombardia, Mascarpone este una dintre cele mai cunoscute brânzeturi, fiind un ingredient esenţial pentru multe preparate cu specific italienesc. Galbani foloseste o reţetă tradiţională ce oferă brânzei Mascarpone o cremozitate irezistibilă. Aroma sa delicată, uşor dulceagă şi parfumată face din Mascarpone Galbani un ingredient ideal pentru a transforma fiecare reţetă într-o delicatesă. Având o textura fină şi cremoasă, mascarpone Galbani este recunoscut şi apreciat de maeştri bucătari din întreaga lume. Mascarpone Galbani este un ingredient ideal pentru prepararea deserturilor calde sau reci, în special tiramisu, torturi, cheesecake-uri sau tarte cu fructe, dar poate fi consumat si ca atare alaturi de fructe proaspete sau tartinat in combinatie cu cacao si zahar vanilat. De asemenea, mascarpone Galbani este foarte potrivit pentru prepararea reţetelor de risotto, lasagna, a supelor şi sosurilor. Poate fi amestecată cu diverse condimente pentru a obţine un sos picant sau cu alte tipuri de brânza, pentru a fi servita împreuna cu legume verzi, paste, biscuiţi crocanţi sau pâine prajită. Mascarpone Galbani este disponibil în două variante de gramaj: mascarpone 250gr şi mascarpone 500 gr. Recomandarile noastre cu preparate ce contin mascarpone Galbani: Deliciu cu mere si mascarpone Rulouri cu sunca si mascarpone
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaPregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....
Prajitura cu pruneAzi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...
Ratatouille cu puiPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii