Galbani - mascarpone pentru meniuri festive

Galbani - mascarpone pentru meniuri festive

Originară din nordul Italiei, regiunea Lombardia, Mascarpone este una dintre cele mai cunoscute brânzeturi, fiind un ingredient esenţial pentru multe preparate cu specific italienesc. Galbani foloseste o reţetă tradiţională ce oferă brânzei Mascarpone o cremozitate irezistibilă. Aroma sa delicată, uşor dulceagă şi parfumată face din Mascarpone Galbani un ingredient ideal pentru a transforma fiecare reţetă într-o delicatesă. Având o textura fină şi cremoasă, mascarpone Galbani este recunoscut şi apreciat de maeştri bucătari din întreaga lume. Mascarpone Galbani este un ingredient ideal pentru prepararea deserturilor calde sau reci, în special tiramisu, torturi, cheesecake-uri sau tarte cu fructe, dar poate fi consumat si ca atare alaturi de fructe proaspete sau tartinat in combinatie cu cacao si zahar vanilat. De asemenea, mascarpone Galbani este foarte potrivit pentru prepararea reţetelor de risotto, lasagna, a supelor şi sosurilor. Poate fi amestecată cu diverse condimente pentru a obţine un sos picant sau cu alte tipuri de brânza, pentru a fi servita împreuna cu legume verzi, paste, biscuiţi crocanţi sau pâine prajită. Mascarpone Galbani este disponibil în două variante de gramaj: mascarpone 250gr şi mascarpone 500 gr. Recomandarile noastre cu preparate ce contin mascarpone Galbani: Deliciu cu mere si mascarpone Rulouri cu sunca si mascarpone

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia