Oalele sub presiune Fissler sunt ideale pentru bucataria moderna. Principiul de baza al gatitului in oala sub presiune nu s-a modificat de la apariţia primului model. in oala se acumuleaza presiune si astfel timpul de gatire se scurteaza, iar vitaminele, mineralele si aromele sunt conservate mult mai bine in comparaţie cu gatitul normal, fapt care asigura un regim alimentar sanatos. Acest lucru face din oala sub presiune cea mai buna alegere in special pentru gatirea alimentelor bogate in vitamine, care necesita o preparare atenta. Rezultatul se simte: aroma specifica a alimentelor este surprinzator de intensa.
Graficul ilustreaza cata vitamina C se pastreaza in anumite legume atunci cand sunt gatite in oala sub presiune. (Vitamina C/100g):
Totodata oala sub presiune este si o modalitate foarte buna de a accelera timpul de preparare pentru fripturi si mancaruri cu carne. Se gateste sub presiune intr-o oala inchisa ermetic, la temperaturi de peste 100° C, deoarece presiunea crescuta din interiorul oalei face ca apa sa fiarba la o temperatura care ii depaseste punctul de fierbere la presiune normala. Astfel, durata de gatire se reduce de cateva ori. Gatind in oala sub presiune economisiţi pana la 70 % din timpul de gatit. Supe, fripturi, carne, peste, legume, orez si cartofi - toate vor fi delicioase, de asemenea puteti folosi oala sub presiune pentru gatit in aburi sau pentru prepararea mancarurilor inabusite.
Puteti sa cumparati o astfel de oala din magazinele SarahPop.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteAm o gramada de reviste cu retete puse intr-un retetar...si azi vroiam musai sa fac crochetele astea si nu mai stiam in care...
Crochete de cascavalPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii